iPad Air 5 kalem şarj mıknatısı çizilmesi sorun yaratır mı?

CyberTigin

Hectopat
Daha fazla  
Sahip olduğum iPad Air 5 cihazın kalem şarjı için yanında yer alan mıknatıs kısmında bu şekilde derin olmayan yüzeyel çizikler var. Bu çizikler kalemin şarj performansını etkiler mi? Kalemim eskisi kadar hızlı şarj olmamaya başladı. Güncellemeden sonra mı oldu bilmiyorum ancak nedenini düşünürken bu çizikleri fark ettim. Bu çizilen kısım sadece mıknatıs bir kaplamadan mı ibaret, çizilmesi düşündüğüm kadar önemli değil mi bilmiyorum. Kendim bu kadar net çekemediğim için yabancı forumlarda bulduğum net bir görseli temsilen yüklüyorum. Fotoğrafı aldığım kişiye cevap veren olmamış ancak merak ettiğimiz konu birebir aynı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230402_122805_Chrome.jpg
    Screenshot_20230402_122805_Chrome.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleyen: Moderatör:
Şarjı etkilemez ancak bir şeyle kaplanması gerekiyor.

Şarjı etkilemez ancak bir şeyle kaplanması gerekiyor.
Kılıfımı yanı açık değil tam kapalı olan bir model ile değiştirdim. Teşekkürler.

Kılıfımı yanı açık değil tam kapalı olan bir model ile değiştirdim. Teşekkürler.
Kılıfın üzerinden kalem şarj olmadığı için kılıfı iade ettim daha pahalı bir model satın aldım onda da benzer sorun oldu. Bu kısmı ne ile kaplamalıyım önerisi olan var mı?

Son düzenleme:

Kılıfın üzerinden kalem şarj olmadığı için kılıfı iade ettim daha pahalı bir model satın aldım onda da benzer sorun oldu. Bu kısmı ne ile kaplamalıyım önerisi olan var mı?

O bölgenin çizilmesinin hiçbir zararı olmaz, kapatmanıza gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı