Huawei tarafında da Google servisleri olmaması bence çok kullanışsız hale getiriyor, zira çoğu uygulamada sahte bir hizmet uygulaması üzerinden sürekli crash yiyerek kullanmak 2024 yılında çok sıkıcı bir şey olurdu.
Yeni seriyi bekleme noktasındayım ben de ama çıkacağı fiyatı düşününce korkuyorum biliyorsunuz önümüzde malum bir süreç var fiyatlar ne durumda olur bilemem ama çok bir şey değişmeyecek gibi.
Yazılım sektöründe çalıştığım için not tutsam bile bunu bir CMD+F yapıp bulabileceğim yerlerde tutmayı, dijital metin olarak tutmayı daha çok seviyorum el yazısından ziyade. O yüzden öğrenci tipi not kullanmam. Yanımda da taşımama çok gerek olmuyor bu notları.
IPad'in dediğiniz gibi ekosistemde en çok işime yarayabilecek yanı 2. ekran konusu onu da çalışırken bir şeyler seyretmek için önüme, sağıma falan koymak için yoksa zaten 32 inch monitörle çalışıyorum
Tabii ki kullandığım uygulamaların bir olması, senkranizasyonunun eşit olması için iPad daha iyi ama ekran teknolojisi, 60Hz, 4:3 ratio konusu çok sıkıcı.
Yorumunuz için teşekkürler.