iPad Air 5 vs iPad Air 6

UrsTvr

Hectopat
Daha fazla  
Pozitif teknolojide iPad Air 5 256 GB 23000 TL ve iPad Air 6 128 GB 23000 TL. Pencil Pro'nun özellikleri resim ve tasarım konusunda bana daha yardımcı olur gibi geliyor ama depolama sıkıntılı. Şubat ayında falan alacağım sizce ne yapmalıyım?

Ben iPad'imde hala 64 GB depolama kullanıyorum 10-15 büyük oyun ile doldurmazsanız zaten sıkıntı olmaz. Sırf depolama için alt model alınmaz Air 6 al geç bence.

Ben iPad'imde hala 64 GB depolama kullanıyorum 10-15 büyük oyun ile doldurmazsanız zaten sıkıntı olmaz. Sırf depolama için alt model alınmaz Air 6 al geç bence.
Okul ve çizim ağırlıklı kullanıcam çok oyun oynamıyorum ama dosyalardan dolar mı düşüncesi var

64 GB ile geçinmek akıl karı değil. Sistem zaten 15-20 GB yer kaplıyor.

Okul ve çizim ağırlıklı kullanacağım çok oyun oynamıyorum ama dosyalardan dolar mı düşüncesi var.

Evet dolar çok pişman olursunuz, depolama yükseltme gibi bir imkanınız da olmayacak.

Okul ve çizim ağırlıklı kullanacağım çok oyun oynamıyorum ama dosyalardan dolar mı düşüncesi var.

Eğer 5-6 ağır oyunu birlikte oynamazsan en az 90 GB boş alan olur merak etmeyin. Eğer çok sıkıntı olursa sıfırından 1-2 bin TL ucuza satarsınız zaten.

Evet dolar çok pişman olursunuz, depolama yükseltme gibi bir imkanınız da olmayacak.
Uzun süreli kullanıcam 2-3 yıl tahminen 128 gb bu süre zarfında 64 gb değerine düşer diye tahmin ediyorum.

pubg mobile,call of duty mobile,carx street,carx 2, 10 gb'lık dosya var buna rağmen 20 gb boş alanım var bence yeterli.

Uzun süreli kullanacağım 2-3 yıl tahminen 128 GB bu süre zarfında 64 GB değerine düşer diye tahmin ediyorum.

Yok hocam Apple cihazlar böyle değil fiyatı düşmez aksine artar. Eğer 2-3 yıl sonra satacaksanız en az 5 bin TL pahalıya satarsınız. Kullanımınız için zaten Air 5 bile fazla Air 5 alın geçin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı