iPad Air 5 vs iPad Air 6

Onu görmedim. Ama şu da var arkadaş okul için kullanacağını belirtmiş lakin video mu işleyecek yazı mı yazacak bilmiyoruz. Video işleyecekse de yetersiz.
Peki m1e düşüp 2 yıl önce çıkmış bir cihazı almış oluyorum. Ayrıca pencil pro desteklemiyor. Depolama için bunlardan düşmek mantıklı mı? Yani gereksiz şeyleri sile sile gitsem 5-6 ayda bir temizlerim diye düşünüyorum öyle de mi yetmez?

Peki m1e düşüp 2 yıl önce çıkmış bir cihazı almış oluyorum. Ayrıca pencil Pro desteklemiyor. Depolama için bunlardan düşmek mantıklı mı? Yani gereksiz şeyleri sile sile gitsem 5-6 ayda bir temizlerim diye düşünüyorum öyle de mi yetmez?

Burada karar verecek tek kişi sizsiniz. 128 bana yeter derseniz tabii ki yeni olanı alın. Biz hangi depolamanın size yeteceğini bilemeyiz ki.

Burada karar verecek tek kişi sizsiniz. 128 bana yeter derseniz tabii ki yeni olanı alın. Biz hangi depolamanın size yeteceğini bilemeyiz ki.
Bende daha önce kullanmadığım için bilmiyorum :( kendi telefonum yine iOS 128 gb ordan düşünürsem yaklaşık 40gb uygulamalar kaplıyor sanırsam. Şuan 56gb boş alanım var ordan bir hesap yaparım heralde. Sağolun

Peki m1e düşüp 2 yıl önce çıkmış bir cihazı almış oluyorum. Ayrıca pencil Pro desteklemiyor. Depolama için bunlardan düşmek mantıklı mı? Yani gereksiz şeyleri sile sile gitsem 5-6 ayda bir temizlerim diye düşünüyorum öyle de mi yetmez?

Bence yeterli fakat nasıl kullanıyorsunuz, neleri kullanıyorsunuz bilmiyoruz. Size bir örnek vereyim, video editlemiyorsunuz, çizim yapıyorsunuz, okul için notlar alıyorsunuz, 50-60 video kaydediyorsunuz, 10-13 oyun oynuyorsunuz. Bu senaryoda tam yeterli olacak mesela gibi gibi.
Depolamayı sorun etmezseniz her türlü senaryoda iPad Air 6 alınır.

air 6 128 kullanıyorum. 100'e yakın uygulamam (25i fotoğraf video edit, diğerleri yazı çizim ve eğitim uygulamaları) ve 15 civarı oyunum, 5-6 alışveriş uygulaması 5 müzik uygulaması var. ayrıca video edit yapıyorum. tüm kütüphanem tabletimde, kitap okuyorum ve tüm kaynak arşivim de tabletimde. 44 gb boş yerim var. 128 sizi asla pişman etmez. olur da pişman olursanız yedek alırsınız, buluta atarsınız çözüm bulunur. üstteki arkadaşın dediği gibi depolama yüzünden alt model alınmaz. ki burada 128 vs 1 tb yapmıyoruz. 128'i dolduran 256'yı da doldurur.
Pozitif teknolojide iPad Air 5 256 GB 23000 TL ve iPad Air 6 128 GB 23000 TL. Pencil Pro'nun özellikleri resim ve tasarım konusunda bana daha yardımcı olur gibi geliyor ama depolama sıkıntılı. Şubat ayında falan alacağım sizce ne yapmalıyım?

Pozitif teknolojide iPad Air 5 256 GB 23000 TL ve iPad Air 6 128 GB 23000 TL. Pencil Pro'nun özellikleri resim ve tasarım konusunda bana daha yardımcı olur gibi geliyor ama depolama sıkıntılı. Şubat ayında falan alacağım sizce ne yapmalıyım?
İpad air 5 kullanıyorum ve tasarım işleriyle de uğraşıyorum. Şuan yenisini alacak olsam en az 128 gb olanı seçerim. 64 GB olunca alanı tasarruflu kullanmanız gerekiyor

Ayrıca icloud a sadece fotoğraf video vb dosyaları atabilirsiniz. Ki bu da uygulamaların kaplaığı yer arasında hiç kalıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı