E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 7 Aralık 2023 #11 Gokhan Bird dedi: Hocam baktım da onlara da stok yoktu şunu buldum bu nasıldır bilginiz var mı? Anker 313 GaN USB-C şarj Cihazı 45W, Samsung Süper Hızlı şarj 2.0 Destekli, MultiProtect Koruması,%30 daha küçük Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... İyidir, alınabilir.
Gokhan Bird dedi: Hocam baktım da onlara da stok yoktu şunu buldum bu nasıldır bilginiz var mı? Anker 313 GaN USB-C şarj Cihazı 45W, Samsung Süper Hızlı şarj 2.0 Destekli, MultiProtect Koruması,%30 daha küçük Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... İyidir, alınabilir.
Gokhan Bird Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 1.065 Çözümler 3 7 Aralık 2023 #12 @Farawell Ballad hocam dislike atmışsınız da önermez misiniz bu sarji ona göre sipariş edeyim.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 7 Aralık 2023 #13 Gokhan Bird dedi: @Farawell Ballad hocam dislike atmışsınız da önermez misiniz bu sarji ona göre sipariş edeyim. Genişletmek için tıkla... Dislike atma sebebi benim onun başka bir mesajıma atmış olmam. Sırf inat olsun diye atıyor yani Şarj aleti iyi zaten.
Gokhan Bird dedi: @Farawell Ballad hocam dislike atmışsınız da önermez misiniz bu sarji ona göre sipariş edeyim. Genişletmek için tıkla... Dislike atma sebebi benim onun başka bir mesajıma atmış olmam. Sırf inat olsun diye atıyor yani Şarj aleti iyi zaten.
T tombiklahmacun Picopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #14 Gokhan Bird dedi: @Farawell Ballad hocam dislike atmışsınız da önermez misiniz bu sarji ona göre sipariş edeyim. Genişletmek için tıkla... Reis tablet nasıl önerir misin?
Gokhan Bird dedi: @Farawell Ballad hocam dislike atmışsınız da önermez misiniz bu sarji ona göre sipariş edeyim. Genişletmek için tıkla... Reis tablet nasıl önerir misin?