iPad Air 6 mı almak yoksa iPad Air 7'yi beklemek mi?

merquZ

Hectopat
Merhaba ben kendimi tanıtayım, lise öğrencisi olacağım seneye ve iyi bir lise hedefliyorum ve notlarım iyi. Ben burada bir konu açmak istedim çünkü yani ben pek tabletlerden vs. anlamam, yardımınız lazım. Bütçe olarak pek de yüksek bir bütçeye sahip değilim, M.2 çipli iPad için yeterli bir bütçem var ama iPad Pro gibi modeller aşıyor. Yeni model duyumlara göre mart ayı gibi veya bahar sezonu boyunca tanıtılacak/çıkacak diye okudum. Sorun ise şurada başlıyor. Ben ürünü Apple'dan direkt olarak almak istiyorum yani farklı sitelerde yetkili satıcıyla uğraş problem çıkınca orayı ara vb. yapmak istemiyorum. Apple'dan olsun uğraşımız olmasın gibi gibi. Bu konuda bilgisi olan bana bilgi verebilir mi?

Hocam iPad Air 6'yı hiç düşünmeden alın iPad Air 7'yi beklemeyin giderek fiyatlar artar, Apple'nin kendi sitesinden alın aman hocam 2 el ve güvenilirliği bilinmeyen satıcalardan almayın Çin malı takarlar, hocam iPad Air 6 sizin için çok yeterli iPad Pro gibi şeylere gerek yok o tablet her işinizi görür.

Büyük elektronik eşya satan zincirlerden(mesela vatan) ya da Amazon'dan alırsanız, bir sorun yaşamazsanız. Onun dışında Apple mağazları var ülkemizde, gidip alabilirsiniz.

Herhangi bir sorun çıkarsa nerden aldığınız bir fark etmiyor zaten, garantiyi sağlayan şirkete yolluyorsunuz yani Apple.

Hocam iPad Air 6'yı hiç düşünmeden alın iPad Air 7'yi beklemeyin giderek fiyatlar artar, Apple'nin kendi sitesinden alın aman hocam 2 el ve güvenilirliği bilinmeyen satıcalardan almayın Çin malı takarlar, hocam iPad Air 6 sizin için çok yeterli iPad Pro gibi şeylere gerek yok o tablet her işinizi görür
Yetkili satıcılardan bahsederken yani pozitif iletişim veya TROY gibi yerlerden bahsettim tekrar dönüp bakarsanız sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı