iPad almayı düşünüyorum ve düşündüğüm model 6. nesil iPad Air. Fakat internette bu modelin şarjının hızlı bitmesi ve ısınması gibi sorunları olduğu söyleniyor. Kullanan biri var ise bunun gerçekliği hakkında bana bilgi verebilir mi?
Yazlık bir yerde yaşıyorum sıcak yani ısınıyor mu ısınıyor fakat klimalı bir yerde kullandığımda ısınma çok az oluyor Wild Rift en yüksek ayarlarda 6 6.5 saat civarı oyun süresi sunuyor.
Yazlık bir yerde yaşıyorum sıcak yani ısınıyor mu ısınıyor fakat klimalı bir yerde kullandığımda ısınma çok az oluyor Wild Rift en yüksek ayarlarda 6 6.5 saat civarı oyun süresi sunuyor.
Isınma sorunu yok ama şarj konusunda biraz ortalamanın altı bence cihaz. Alalı 8 gün oldu her şeyde mükemmel ama şarj konusunda o kadar tatmin etmeyebilir her zaman.
Isınma sorunu yok ama şarj konusunda biraz ortalamanın altı bence cihaz. Alalı 8 gün oldu her şeyde mükemmel ama şarj konusunda o kadar tatmin etmeyebilir her zaman.
Hocam o ortama göre cihazın o an arkada olan işlem yüküne göre değişiklik gösterebiliyor bende 1.9m çıkmıştı fakat zorlayıcı tesleri çok yapmayın derim.
Hocam o ortama göre cihazın o an arkada olan işlem yüküne göre değişiklik gösterebiliyor bende 1.9m çıkmıştı fakat zorlayıcı tesleri çok yapmayın derim.
Hocam ben genelde ortalama ekran parlaklığında kullanıyorum cihazı kulaklıkla 4K da izliyorum videoları 8 9 saat falan ekran süresi alıyorum.
Biliyorum hocam bende işte 8-9 arası alıyorum ama işte bana kalırsa biraz kötü ekran süresi, aynı klasmandaki Samsung tabletler daha fazla verebiliyor ekran süresi.
Biliyorum hocam bende işte 8-9 arası alıyorum ama işte bana kalırsa biraz kötü ekran süresi, aynı klasmandaki Samsung tabletler daha fazla verebiliyor ekran süresi.
Hocam ayni klasmandaki Samsung tabletlerin islemcileri ile bu tabletin islemcisi ayni degil Mobile uygun olsa da PC icin tasarlanmis bir islemci cektigi guc o ayarlardaki Samsung tabletlerden cok daha yuksek.
S9 ultranin en yuksek AnTuTu skoru ile bu tabletin skoru arasinda daglar kadar fark var.