iPad almayı düşünüyorum ve düşündüğüm model 6. nesil iPad Air. Fakat internette bu modelin şarjının hızlı bitmesi ve ısınması gibi sorunları olduğu söyleniyor. Kullanan biri var ise bunun gerçekliği hakkında bana bilgi verebilir mi?
Yazlık bir yerde yaşıyorum sıcak yani ısınıyor mu ısınıyor fakat klimalı bir yerde kullandığımda ısınma çok az oluyor Wild Rift en yüksek ayarlarda 6 6.5 saat civarı oyun süresi sunuyor.
Hocam ayni klasmandaki Samsung tabletlerin islemcileri ile bu tabletin islemcisi ayni degil Mobile uygun olsa da PC icin tasarlanmis bir islemci cektigi guc o ayarlardaki Samsung tabletlerden cok daha yuksek.
S9 ultranin en yuksek AnTuTu skoru ile bu tabletin skoru arasinda daglar kadar fark var.
Öyle hocam bende farkındayım tabii ki M2'ye laf ettiğim falan yok zaten aşırı güçlü bir işlemci de sanki keşke pili biraz daha iyi olabilseymiş diyorum sadece.
Öyle hocam bende farkındayım tabii ki M.2'ye laf ettiğim falan yok zaten aşırı güçlü bir işlemci de sanki keşke pili biraz daha iyi olabilseymiş diyorum sadece.
Yok hocam laf ediyorsunuz demiyorum fakat işlemci diğerlerinden daha fazla güç çektiği için normal karşılıyorum belki 13 inc modeli daha uzun pil ömrü veriyordur.