iPad Air 6 vs iPad 10

VarexCivic

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese öncelikle iyi sosyaller laptopumu satıp iPad almak istiyorum. iPad Air 6 ile iPad 10 arasında kaldım. Amacım derslerde işimi görsün yeter zorlamayacağım en fazla ufak tefek video editleri yaparım oda cap cut ile basit şeyler olur. Belirli bir bütçem yok. iPad 10 ile Air 6 arasında 10.000 lira Air 5 ile Air 6 arasında 3000 lira fiyat farkı var. Air 5 yerine 6 almak mantıklı ama sadece işlemci için 10.000 lira fazladan vermeye değer mi sizce? Şu sıralar maddi olarak biraz sıkışığım benim düşüncem 2-3 sene sonra satar Apple OLED ve 120 Hz ekran koyduğu zaman o modele geçerim. Sizler aradaki farka kesinlikle değer bunu almalısın derseniz Air 6 konusunda zorlayacağım bütçemi. Siz ne düşünüyorsunuz? Başka önerileriniz var mı?

Eğer iPad istiyorsanız kesinlikle Air 6 almalısınız bütçeniz çok zorlanıyorsa Air 5 falan düşünülebilir ama Air 6 ile 10. nesil rakip tabletler değil.

Air 5 de bütçemi zorlar ben de biliyorum rakip olmadığını ama 25k verip de IPS bir ekrana bakmak istemiyorum ayrıca M2'nin hakkını verecek işlerde yapmayacağım.

Air 5 de bütçemi zorlar ben de biliyorum rakip olmadığını ama 25k verip de IPS bir ekrana bakmak istemiyorum ayrıca M.2'nin hakkını verecek işlerde yapmayacağım.

Bütçe zorluyorsa almanızı tavsiye etmem ders için kullanacaksanız ve illa Apple olmasa da olur diyorsanız s9FE+ bakabilirsiniz 2,3 yıllığına illa Apple diyorsanız o bütçede 10. nesil tek seçenek.

Bütçe zorluyorsa almanızı tavsiye etmem ders için kullanacaksanız ve illa Apple olmasa da olur diyorsanız s9FE+ bakabilirsiniz 2,3 yıllığına illa Apple diyorsanız o bütçede 10. nesil tek seçenek.

İlla Apple gibi bir isteğim yok. Dediğiniz ürüne de bakacağım teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı