Çözüldü iPad Air kurulum yaparken takılı kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Losive

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba iPad Air cihazım kurulum yaparken takılı kaldı. Ekrana dokunulmuyor sadece kapatıp açma tuşu çalışıyor ve aynı ekran kalıyor. Acil yardım edebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_7905.jpeg
    IMG_7905.jpeg
    90,4 KB · Görüntüleme: 56
Çözüm
iTunes üzerinden kurtarma modunda yeniden kurulum yapmayı dene istersen. Bir zamanlar hep bu şekilde sıfırdan kurulum yapardım, hala aktiftir muhtemelen bu yöntem.

Güç tuşuyla ses açma tuşuna aynı anda basıp kapatıp açınca düzeldi en basit şey aklıma gelmemiş o an dalgınlıktan sağ olun hocam.
iTunes üzerinden kurtarma modunda yeniden kurulum yapmayı dene istersen. Bir zamanlar hep bu şekilde sıfırdan kurulum yapardım, hala aktiftir muhtemelen bu yöntem.

Güç tuşuyla ses açma tuşuna aynı anda basıp kapatıp açınca düzeldi en basit şey aklıma gelmemiş o an dalgınlıktan sağ olun hocam.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı