Çözüldü iPad Air M.2 hiçbir uygulamaya girmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Codwhite

Kilopat
Dün gece tabletin hiçbir şeyi yoktu. Bu sabah elime aldım ne ekran klavyesi açılıyor ne bir uygulamaya giriliyor ne de tableti yeniden başlatabiliyorum. Ana menüdeki uygulamalar da gözükmüyor. Dokunmatiğinde bir şey yok ve kalemi de algılıyor ama 8 saat arada ne olmuş olabilir bu tablete? Modeli iPad Air M.2

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-12-06 at 9.38.47 AM.jpeg
    WhatsApp Image 2024-12-06 at 9.38.47 AM.jpeg
    169,7 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ne mübarek adamsın. Linke tıklamadan tableti açayım dedim, kendi kendine düzeldi.
Hahaha, süper düzeldiyse. Bu arada birebir aynı tabletten bende de var sende ortalama olarak şarjı ne kadar hızlı gidiyor hocam, benimkinde pil durumunda hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen gereğinden fazla hızlı bittiğini düşünüyorum.

Hahaha, süper düzeldiyse. Bu arada birebir aynı tabletten bende de var sende ortalama olarak şarjı ne kadar hızlı gidiyor hocam, benimkinde pil durumunda hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen gereğinden fazla hızlı bittiğini düşünüyorum.

Ben birkac gün sarja takmıyorum bayağı gidiyor 2023'ün başında almıştım. Üstelik gün içerisinde çok kullanıyorum ona rağmen daha sıkıntı yaşamadım. İlk defa böyle bir problem oldu.

Ben birkac gün sarja takmıyorum bayağı gidiyor 2023'ün başında almıştım. Üstelik gün içerisinde çok kullanıyorum ona rağmen daha sıkıntı yaşamadım. İlk defa böyle bir problem oldu.
2023'ün başında nasıl alabiliyorsunuz hocam M2 çipli iPad Air'lar Mayıs 2024'te tanıtıldı ?

Hocam kusura bakmayın biraz konu dışı olacak m2 ipad air'de notlar uygulaması çöküp duruyor. Sosyal'de soru da sordum da cevaplayan yok sizce nasıl düzeltebilirim bu çöküp kapanma durumunu?
Hiç yaşamadım böyle bir sorunu. Apple'ın kendi notlar uygulaması ise özellikle de iyice değişik. Gerçekten bir fikrim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı