iPad Air M2 alınır mı?

WickedMonarch

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba başlıkta da gördüğünüz gibi iPad Air M2 almak istiyorum. Üniversite öğrencisiyim iç mimarlık okuyorum, alma sebebim hem iş hem okul için. Arada bir de oyun oynarım, PUBG ve eFootball gibi. Siz bu cihazı önerir misiniz veya bunun yerine şu daha iyi olur dediğiniz fiyat performans olan ürün var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba başlıkta da gördüğünüz gibi iPad Air M2 almak istiyorum. Üniversite öğrencisiyim iç mimarlık okuyorum, alma sebebim hem iş hem okul için. Arada bir de oyun oynarım, PUBG ve eFootball gibi. Siz bu cihazı önerir misiniz veya bunun yerine şu daha iyi olur dediğiniz fiyat performans olan ürün var mıdır?
eğer 60hz ile bir sıkıntınız yoksa ve apple ekosistemi varsa kesinlikle alınır fiyatıda m3'e göre oldukça uygun. fakat s10+'da oldukça iyi özellikle ipad'ten amoled ve 120hz farkı var.

Eğer 60Hz ile bir sıkıntınız yoksa ve Apple ekosistemi varsa kesinlikle alınır fiyatı da M3'e göre oldukça uygun. Fakat S10+'da oldukça iyi özellikle iPad'ten AMOLED ve 120Hz farkı var.

Telefon olarak iPhone 15 Pro kullanıyorum ama MacBook'ta var o da 60Hz ekosistem tamam ekrandan yana sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum pek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı