iPad Air M3 alınır mı?

Mesutcan24

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Apple öğrenci indirimi ile 27.999 TL'ye iPad Air M3 ve yanında Apple Magic Pen Pro almayı düşünüyorum. Aynı fiyata daha iyi bir tablet kalem ikilisi var mı? Yoksa bu dediklerimi almam en doğru seçenek mi olur?
Kullanım yoğunluğu.
%80 ders çalışma.
%20 film izlemek.
Gibi olacak. Oyun vs. oynamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPadOS seviyorsanız ve Apple cihazınız varsa mantıklı. Film izlemek için s serisi tabletler daha iyi olabilir. Ders için fazlasıyla yeterli bir tablet ama.

iPhone'um var ama Apple cihazımız varsa ne gibi bir katkısı oluyor iPad'in?

iPhone'um var ama Apple cihazımız varsa ne gibi bir katkısı oluyor IPad'in?

Cihazlar arası internet paylaşımı, senkronizasyon ve AirPods varsa onun kullanımı kolaylık oluyor. Ayrıca zaten ekosistem olmuş oluyor.

Kendim kullanıyorum ve öneririm, 60Hz sorun değilse alınır. iPadOS 26 ile batarya performansı biraz düştü fakat toparladı kendisini. Daha uzun ömürlü olması açısından M3 daha mantıklı, dediklerinize göre A16 bile yeterli olur aslında.

Kendim kullanıyorum ve öneririm, 60Hz sorun değilse alınır. iPadOS 26 ile batarya performansı biraz düştü fakat toparladı kendisini. Daha uzun ömürlü olması açısından M3 daha mantıklı, dediklerinize göre A16 bile yeterli olur aslında.

Magic pen Pro A16'da kullanılmadığından direkt kafamda eledim aslında.

Cihazlar arası internet paylaşımı, senkronizasyon ve AirPods varsa onun kullanımı kolaylık oluyor. Ayrıca zaten ekosistem olmuş oluyor.

Tamamdır teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı