iPad Air vs Huawei MatePad Air

Wekz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ders çalışırken kullanmak için bir tablet arıyorum ve Huawei MatePad Air konusunda neredeyse kesin bir karara varmıştım fakat Apple öğrenci kampanyasıyla pencil Pro'yu ücretsiz veriyor. Arada yaklaşık 10 binlik bir fiyat farkı var, evet, ciddi bir fark. MatePad 15 bin civarı iken iPad Air 24.700'e geliyor. Bu durumda hangisinin eksisi artısı nedir açıklayarak biri anlatabilir mi? Huawei konusunda çok emindim ama kafamı karıştırdı, açıkçası objektif olarak biri anlatırsa harika olur. Kullanım olarak ise temiz olacak; ben ders çalışmak, not almak, soru çözmek, video izlemek ve akabinde not almak için kullanacağım. Beni pişman etmemesi ve uzun ömürlü olması önceliğim. Yardımcı olursaniz ne mutlu. Teşekkür ederim şimdiden.

Kullanım amacına göre karar ver sadece ders not vb kullancaksan Huawei al bende hem Huawei var hem iPad Air var not ders bakımından hiç fark yok hatta Huawei'nin ekranı vb daha iyi ama kalem olarak Apple iyi. Huawei kullanırsan kalemine alışıyon.

Uygulama konusunda da sıkıntımız olmadı çalışıyor uygulamalar böyle çok kuytu köşede kalmış uygulamalar kullanıyosan belki sorun olabilir.

Google bence o kadar da büyük bir sorun değil çünkü kolayca cozulebiliyor artık.

IPhone'un varsa iPad al. Ben genel olarak Huawei cihaz almaktan uzak dururdum, malum Google hizmetleri.

Kullanım amacına göre karar ver sadece ders not vb kullancaksan Huawei al bende hem Huawei var hem iPad Air var not ders bakımından hiç fark yok hatta Huawei'nin ekranı vb daha iyi ama kalem olarak Apple iyi. Huawei kullanırsan kalemine alışıyon.

Uygulama konusunda da sıkıntımız olmadı çalışıyor uygulamalar böyle çok kuytu köşede kalmış uygulamalar kullanıyosan belki sorun olabilir.

Peki artı ve eksi olarak ikisini de yorumlar mısın bunun şu şu şu özelliği daha üstte ve dediğim gibi kullanım ömrü konusunda bilgim var mı beni uzun süre götürebilir mi acaba

Bütçe varsa Ipad alın. Sizin ihtiyacınız olan kullanımda arada çok fark yok. Ancak satarken Huawei'de zarar edersiniz, Ipad'te verdiğiniz miktara yakın satarsınız. Dolayısıyla aslında aradaki fiyat farkı çok önemli değil almaya imkan varsa.

Google bence o kadar da büyük bir sorun değil çünkü kolayca cozulebiliyor artık.

Peki artı ve eksi olarak ikisini de yorumlar mısın bunun şu şu şu özelliği daha üstte ve dediğim gibi kullanım ömrü konusunda bilgim var mı beni uzun süre götürebilir mi acaba?

Dediğim gibi hocam gündelik iş için kullanıyosan gerek yok ipad bu kadar övüldüğüne bakmayın aynısını Huawei ile de yapaibliyorum ve yanında klavye kalemi de verdi. iPad içinde üretkenlik uygulamaları olduğu için daha güçlü işlemci vb olduğu için video editliyorsan oyun oynuyorsan daha iyi mağaza açısından daha çok uygulaması var. Ders çalışcaksan video film izliceksen Huawei iyi aradaki fiyat iPad için değmez.

Dediğim gibi hocam gündelik iş için kullanıyosan gerek yok iPad bu kadar övüldüğüne bakmayın aynısını Huawei ile de yapaibliyorum ve yanında klavye kalemi de verdi. iPad içinde üretkenlik uygulamaları olduğu için daha güçlü işlemci vb olduğu için video editliyorsan oyun oynuyorsan daha iyi mağaza açısından daha çok uygulaması var. Ders çalışcaksan video film izliceksen Huawei iyi aradaki fiyat iPad için değmez.

Uzun kullanimda iPad her turlu Huawei'den daha iyi bu da verdiginiz paraya degmesi demek.

IPad'e paraniz yetiyorsa uzun vadede Huawei paranizi cope atmak olur.

Son düzenleme:
Son bir sorum daha var MatePad Pro modeli de çok ilgimi çekti kalem touchpadli klavye ile birlikte geliyor 28 k yaklaşık yine benzer kullanım için olacak ama burada önceliğim beni ciddi anlamda yıllarca götürmesi hatta üniversitede de kullanmak istiyorum MatePad Pro modeli 13.2 inç ekrana sahip ve gerçekten harika görünüyor açıkçası iPad Air ile arasında çok fazla bir fark yok bu durumda ne tercih edilmeli?

Veya direkt benzer bütçe bandında orta üst segment beni uzun yıllar götürecek farklı tablet önerileriniz var mı acaba kalemli olması şart çünkü not almak PDF üzerine soru çözmek için bolca kullanacağım o yüzden kaliteli ve uzun ömürlü icabında üniversitede de beni götürebilecek bir tablet arıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı