İpad Air Wifi Sorunu

mrlaststand

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, İpad Air 16 Gb Wifi+Cellular tabletim var. Evin bazı noktalarında wifi 2 diş çekerken, tabletin konumunu değiştirmediğim halde 4 diş çekiyor gösteriyor (2-3 saniyeliğine ) ve 4 diş gösterdiği an wifi göstergesinin yanındaki dönen yuvarlak simge dönüyor ama internete bağlanamıyorum(2-3 saniye boyunca) sonra tekrar 2 diş olup düzeliyor, sonra tekrar 4 diş (2-3 saniyeliğine internet kesintisi) bu şekilde kısır döngü gibi devam ediyor.
Örneğin youtube'da video izlerken
- Normal bir şekilde izliyorum(2 diş)
- Birden video donuyor(4 diş)
- Normal (2 diş)
...

Tableti geçen hafta Samsun Başarı Teknik Servisi'ne verdim ve 1 hafta içinde sonuçlandı. Ben değişim umuyordum ama tabletimde bir sorun bulamadıklarını bildirdiler ve yazılım yüklemesi yapmışlar. Sorunum eğer yazılımsal olsaydı şu an aynı sorunu yaşamazdım. Yanlış mıyım?
Sizlerden bu konu hakkında yardım ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Galiba ben durumu anlayamadım, çünkü başka bir ağa bağlanma söz konusu değil. Bu sorun aynı ağa bağlıyken oluyor. Ve aynı sorun başka yerlerde ve başka modemlerde de başıma geldi. Ben kesinlikle tablette bir sorun olduğunu düşünüyorum. Başarı değil de başka bir servise vermeyi düşünüyorum ( Puppa ).
Ya başka yerlerde okuyorum adamlar saçma sapan sebeplerden dolayı(bana göre) cihaz değişimi alıyor. Bir de benim başıma gelen işe bak. 1.800 TL verdim zamanında bu cihaza yazıktır günahtır

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı