dustin poirier
Kilopat
Alınır. Uzun şarj istediğin için M1 al. M2 şarjı daha çabuk gidiyorArkadaşlar iPad 10. nesil almak istiyorum fakat kafamda karışıklık var. Genel olarak kullanım amacım şu şekilde olacak; %60 not alma, %30 GitHub IDE üzerinden kod yazma, %10 Video izleme. Sizce illa iPad alınır mı? Yoksa daha uygun fiyatlı bir şeye yönelmeli miyim? Aktif olarak iPhone kullanıcısıyım. Bir tabletten de tek isteğim şarjının uzun gitmesi ve kalemiyle çizim yapabilmem.
Arkadaşlar iPad 10. nesil almak istiyorum fakat kafamda karışıklık var. Genel olarak kullanım amacım şu şekilde olacak; %60 not alma, %30 GitHub IDE üzerinden kod yazma, %10 video izleme. Sizce illa iPad alınır mı? Yoksa daha uygun fiyatlı bir şeye yönelmeli miyim? Aktif olarak iPhone kullanıcısıyım. Bir tabletten de tek isteğim şarjının uzun gitmesi ve kalemiyle çizim yapabilmem.
Alınabilir. iPad işlemci konusunda üstün. Samsung ekran konusunda üstün. iPad kalemle gelmiyor. Samsung kalem ile geliyor. iPad 10. nesil genellikle Samsung Tab S9 FE/+ ile karşılaştırılır ve bu Samsung tabletinin ekranı daha büyük. Eğer ekran küçük seviyorsanız iPad yine önde olur ancak not tutmak için ekranlar küçük olmamalı. Oyun oynamak asıl amaç olsaydı direk iPad olurdu ancak ders anlamında Samsung yukarıda olabilir bir de iPhone kullanıcısıyım demişsiniz bu etkiler dosya aktarımlarında vs.
Hocam tam olarak butce verirseniz onerebilirim onun disi ipad 10. Nesilin kasasi cok ince ve cok dayaniksiz 11. Nesili bekleyebilirsiniz. Ama alinir yinede 10. Nesil sert davranilmadigi surece sorun OlmazHayatım boyunca mobilden oyun oynamayı sevemedim. Ekranı monitör gibi olsun istemiyorum hafif ve kolay taşınsın istiyorum. Kalemi ekstradan alırım. Yani bir tabletten tek istek oyun olmamalı. Oyun oynamak harici her şeyi yapacağım diyebilirim. Çünkü not tutmak ileriki iş hayatımda da çok önemli yer kaplayacak.
Hayatım boyunca mobilden oyun oynamayı sevemedim. Ekranı monitör gibi olsun istemiyorum hafif ve kolay taşınsın istiyorum. Kalemi ekstradan alırım. Yani bir tabletten tek istek oyun olmamalı. Oyun oynamak harici her şeyi yapacağım diyebilirim. Çünkü not tutmak ileriki iş hayatımda da çok önemli yer kaplayacak.
Abi şöyle kredi çekip alacağım aylık bursum da 3k. Ne kadar ucuz olursa o kadar kar.Hocam tam olarak butce verirseniz onerebilirim onun disi ipad 10. Nesilin kasasi cok ince ve cok dayaniksiz 11. Nesili bekleyebilirsiniz. Ama alinir yinede 10. Nesil sert davranilmadigi surece sorun Olmaz
Şu an samsung'a biraz daha yakınlaştım. Peki önerdiğiniz boyutu çok da büyük olmayan samsung var mı?Telefonunuzun iPhone olması durumu değiştiriyor. Ancak not konusunda ve ekrandan dolayı Samsung sizin için iyi olabilir. Yabancı sayfalarda Samsung not tutmada önde olur. Ama tekrardan dediğim gibi telefonunuz iPhone eğer fazla aktarım işi ile uğraşmazsanız Samsung iyi olabilir. Fakat iPad almanız sorun olmaz tabii ki. Birkaç Samsung Tab S9 FE ve iPad özellik belirteyim ona göre düşünebilirsiniz. Bellek olarak Samsung 12 GB önde (1TB iPad alırsanız 16 GB iPad önde). Samsung'un piksel yoğunluğu/çözünürlüğü daha yüksek. iPad minik bir gram farkla daha hafif. Samsung 120 Hz ve iPad 60 Hz. Kamera olarak çok farkları yok. Şarj alanında Samsung daha yüksek(1000 mAh farkla). Bununla birlikte baştaki dediğimde önemli bir unsur.
Oyun falan cok oynayacakmisin yoksa ders agirlikli not almak icinmi istiyorsunAbi şöyle kredi çekip alacağım aylık bursum da 3k. Ne kadar ucuz olursa o kadar kar.
Oyun falan cok oynayacak misin yoksa ders agirlikli not almak için mi istiyorsun
Sade not. İzlersem de dizi izlerim.
Bu arada tab s9fe nin ekrani 90hz 120 degil. Ama gayet yeterli her konudaTelefonunuzun iPhone olması durumu değiştiriyor. Ancak not konusunda ve ekrandan dolayı Samsung sizin için iyi olabilir. Yabancı sayfalarda Samsung not tutmada önde olur. Ama tekrardan dediğim gibi telefonunuz iPhone eğer fazla aktarım işi ile uğraşmazsanız Samsung iyi olabilir. Fakat iPad almanız sorun olmaz tabii ki. Birkaç Samsung Tab S9 FE ve iPad özellik belirteyim ona göre düşünebilirsiniz. Bellek olarak Samsung 12 GB önde (1TB iPad alırsanız 16 GB iPad önde). Samsung'un piksel yoğunluğu/çözünürlüğü daha yüksek. iPad minik bir gram farkla daha hafif. Samsung 120 Hz ve iPad 60 Hz. Kamera olarak çok farkları yok. Şarj alanında Samsung daha yüksek(1000 mAh farkla). Bununla birlikte baştaki dediğimde önemli bir unsur.