iPad alınır mı?

Tab s9 fe yeterde artar kardesim kalemde yaninda geliyor 12000 fiyat icin gayet iyi uzmez

Bu arada tab s9fe nin ekrani 90hz 120 degil. Ama gayet yeterli her konuda
Resimde ekran boyutu veriliyor fakat normal hayata kıyasla boyutu nasıl peki? En temel isteğim kolay taşınabilmesi.

Resimde ekran boyutu veriliyor fakat normal hayata kıyasla boyutu nasıl peki? En temel isteğim kolay taşınabilmesi.

10.9 inc cercevesi ince oldugu icin cok buyuk durmaz merak etme standart bir tablet boyutunda

10.9 inc cercevesi ince oldugu icin cok buyuk durmaz merak etme standart bir tablet boyutunda
Youtube den kutu acilim videolarindan vs boyutunu daha iyi anlayabilirsin

Bende Matepad 11 var. Birkaç arkadaşımda da Samsung var. Eğer sadece bunlar için alacaksan gidip IPad alacaksın. Öyle ya da böyle çizim ve not konusunda hala hepsi IPad'in gerisinde. Donanımsal her konuda Android tabletle açık ara öndeyken IPad yazılımıyla kapatıyor burada. Uygulamaları bile daha zengin.

Bende Matepad 11 var. Birkaç arkadaşımda da Samsung var. Eğer sadece bunlar için alacaksan gidip IPad alacaksın. Öyle ya da böyle çizim ve not konusunda hala hepsi IPad'in gerisinde. Donanımsal her konuda Android tabletle açık ara öndeyken IPad yazılımıyla kapatıyor burada. Uygulamaları bile daha zengin.
Kalem fiyatinida eklersek ipad fiyatı çok daha yukariya cikiyor. Kendi burs parasiyla alacagi icin tab s9 fe f/p olarak daha mantikli

Yoksa tabi şuan hala ne samsung ne baska bir marka ipade ozellikle ipad pro ya duzgun bir rakip cikartabilmis degil. Tabi aradaki fark tab s10 serisi ile kapanmaya baslayacaginin sinyallerini vermeye basladi

Samsung Kalemi iPad Pencil ile kıyaslayarak yetersiz diyenler Samsung Spen Pro modelini bilmiyor üstelik sadece 1.500₺.
Bluetooth daha fazla özellik 16 gün bekleme vaat ediyor..

Bende iPad 10. nesil var laptop ekranımda sorun olduğu için hem film falan izlerim hem de oyun oynarım diye aldım PUBG güzel oynanıyor ama film izleme konusunda ben beğenmedim. Film açtığımda ekran alt üstten çok kısıyor Amazon Prime'dan açmıştım. Bir de ekranı 60 Hz aldıktan sonra fark ettim. Çizim ve not için bir şey diyemem.

Abi şöyle kredi çekip alacağım aylık bursum da 3K. Ne kadar ucuz olursa o kadar kar.

Kredi çekmene gerek yok IPad'e 6 ay vade farksız kredi kartına taksit yapıyor zaten.

Alınır özellikle not alma çizim yapma konusunda kalem çok başarılı diğer markalarda aynı hissiyat yok ve sarj konusu çok iyi iphone gibi çabuk eskimiyor bende ipad air3 var hala pilide işletim sistemide güncelleme yapmama rağmen çok iyi hiç kullanmasam 1 ay sarjının bitmediği oluyor.

Abi şöyle kredi çekip alacağım aylık bursum da 3K. Ne kadar ucuz olursa o kadar kar.

Şu an Samsung'a biraz daha yakınlaştım. Peki önerdiğiniz boyutu çok da büyük olmayan Samsung var mı?

Tab S9 FE alınabilir zaten genellikle iPad 10. nesil ile bu model karşılaştırılır(şarj anlamında Tab S9 daha ileride MAh'ı yüksek) daha üst bir Samsung modeli alırsanız mesela S9 FE+ daha fazla önde olur Samsung ama böyle bir şeye pek gerek olduğunu sanmıyorum. Tekrardan dediğim gibi eğer aktarma gibi işleriniz varsa iPad mantıklı. Ancak Samsung'un ekranda yazma hissi daha iyi genellikle böyle söylenir hatta bunu kanıtlamış bir sayfa vardı ancak sayfayı hatırlamıyorum.

Tab S9 FE alınabilir zaten genellikle iPad 10. nesil ile bu model karşılaştırılır(şarj anlamında Tab S9 daha ileride MAh'ı yüksek) daha üst bir Samsung modeli alırsanız mesela S9 FE+ daha fazla önde olur Samsung ama böyle bir şeye pek gerek olduğunu sanmıyorum. Tekrardan dediğim gibi eğer aktarma gibi işleriniz varsa iPad mantıklı. Ancak Samsung'un ekranda yazma hissi daha iyi genellikle böyle söylenir hatta bunu kanıtlamış bir sayfa vardı ancak sayfayı hatırlamıyorum.

Biraz önce şöyle bir olay yaşadım. Kendi ICloud'umu webde açıp notlara girdim ve buraya dersle ilgili notlarımı yazmaya başladım. Sonra aklıma şu geldi eğer IPad'de not alırsam notlara direkt bilgisayarımdan müdahale edebilirim. Ama Samsung alırsam böyle bir şeyi yapana kadar benim anam aglar. Bir not açtım ve notlarımı burada yazmaya başladım şimdi de telefonumdan erişebiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı