SuprasızAdam Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #1 Merhaba. Elimde iPad Pro 6. nesil var sürümü iPadOS 18.1.1 başlıktaki gibi bekleme modu var mı acaba?
Merhaba. Elimde iPad Pro 6. nesil var sürümü iPadOS 18.1.1 başlıktaki gibi bekleme modu var mı acaba?
Çözüm Teru 23 Kasım 2024 Bekleme modundan kastınızı anlamadım. iPhone'daki gibi mi diyorsunuz? Öyleyse yok.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.253 Makaleler 15 Çözümler 507 Yer Türkiye Cumhuriyeti 23 Kasım 2024 #2 Bekleme modundan kastınızı anlamadım. iPhone'daki gibi mi diyorsunuz? Öyleyse yok. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS SuprasızAdam Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #3 Teru dedi: Bekleme modundan kastınızı anlamadım. IPhone'daki gibi mi diyorsunuz? Öyleyse yok. Genişletmek için tıkla... Evet. iPhone'lardaki gibi şarj olurken saat çıkıyordu mesela onu demiştim, peki App Store'dan uygulama yüklesem olur mu? Artı 0 Eksi
Teru dedi: Bekleme modundan kastınızı anlamadım. IPhone'daki gibi mi diyorsunuz? Öyleyse yok. Genişletmek için tıkla... Evet. iPhone'lardaki gibi şarj olurken saat çıkıyordu mesela onu demiştim, peki App Store'dan uygulama yüklesem olur mu?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.253 Makaleler 15 Çözümler 507 Yer Türkiye Cumhuriyeti 23 Kasım 2024 #4 SuprasızAdam dedi: Evet. iPhone'lardaki gibi şarj olurken saat çıkıyordu mesela onu demiştim, peki App Store'dan uygulama yüklesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Uygulamalar çalışmıyor olabilir ama deneyin. Ben şahsen çalışacaklarına inanmıyorum onların. O şarj olurken çıkan ekran yok, evet. Keşke olsa, güzel olurdu. Artı 0 Eksi
SuprasızAdam dedi: Evet. iPhone'lardaki gibi şarj olurken saat çıkıyordu mesela onu demiştim, peki App Store'dan uygulama yüklesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Uygulamalar çalışmıyor olabilir ama deneyin. Ben şahsen çalışacaklarına inanmıyorum onların. O şarj olurken çıkan ekran yok, evet. Keşke olsa, güzel olurdu.