iPad için GTA SA vs Bully vs Stardew Valley

mitatdemir

Centipat
Daha fazla  
IPad'ime üçünden birini alacağım. Üçü de aynı para. Stardew Valley hiç oynamadım, güzel diyorlar ama Minecraft'ım da var. Sarar mı? GTA SA'yı da sayısız oynamışımdır, Bully'de aynı şekilde. Sadece böyle köye oraya buraya giderken oynamak için alıyorum, zaman geçsin, sarsın. Hangisi sizce?

IPad'ime üçünden birini alacağım. Üçü de aynı para. Stardew Valley hiç oynamadım, güzel diyorlar ama Minecraft'ım da var. Sarar mı? GTA SA'yı da sayısız oynamışımdır, Bully'de aynı şekilde. Sadece böyle köye oraya buraya giderken oynamak için alıyorum, zaman geçsin, sarsın. Hangisi sizce?
Stardew Valley, Minecraft'ta benzemiyor. İlişki, sosyalleşmek gibi konuları var NPC'ler ile.
Ayrıca çiftlik, tarla odaklı doğal olarak.

İlk 50-80 saat filan sarıyor, sonrasında iyice angarya olmaya başlıyor. Saatlerce iş yapıyorsunuz anca yani, keşif duygusu kaçıyor.
Özellikle bekar kalınca çok zor oluyor oyun.

GTA ile Bully zaten biliyorsunuz. 50 milyoncu defa oynamaya gerek yok bence.

Starda valley fazla diyalog ve ağır bir oyun. Seveni çok seviyor sevmeyeni bir daha oyuna girmiyor. Şahsen ben hiç sevemedim ama çevremde çok severek oynayanlar var öneririm keyif alırsanız zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız.

Terraria seçeneğin var mı? Harika bir oyun. Stardew Valley bende sarmadı.

Alternatif olarak The Binding of Isaac indirebiliyorsan kesinlikle oynanır. IPad'e hangileri indirilebilir bir fikrim yok fakat yazdıklarım güzel oyunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı