iPad ile Windows arası dosya nasıl aktarılır?

bjesaeas72

Centipat
Daha fazla  
Daha önce bu konuda bir başlık açılmış ama ben daha farklı bir soru sormak istiyorum.

iPad 10. nesil 64 GB alacağım, tamamen akademik amaçlarla kullanacağım. Sorunum ise Android bir telefondan bir dosyayı Bluetooth ile Windows bilgisayara aktarabilirim ama iPad ile bunu yapamam.

Alternatif olarak iCould bilgisayara yüklenebilir denmiş. Bunun üzerinden çalışmalara ulaşılabilirmiş. Bu konuda bir deneyimi olan var mı? Entegrasyon anlamında büyük problemler yaşar mıyım? Samsung Galaxy FE 9 Plus alacaktım fakat ekran konusunda çok eleştiri almış bu yüzden IPhone'a yöneldim. Başka bir marka - model önerisi olan varsa da dinlerim.

hocam icloud u bilgisayarına yüklemene gerek bile yok artık. iCloud adresine giriş yapıp bilgilerini yazdığın zaman zaten önüne tüm telefon rehberin, izin verdiğin fotorafların dosyaların herşeyin geliyor zaten. herhangibir sorun yaşamazsın direk alıp geçebilirsiniz.

bunu apple'ın tüm eko sistemini kullanıp + olarak da windows pc kullanan birisi olarak ifade ediyorum.

Hocam ICloud'u bilgisayarına yüklemene gerek bile yok artık. iCloud adresine giriş yapıp bilgilerini yazdığın zaman zaten önüne tüm telefon rehberin, izin verdiğin fotoğrafların dosyaların her şeyin geliyor zaten. Herhangi bir sorun yaşamazsın direk alıp geçebilirsiniz.

Bunu Apple'ın tüm eko sistemini kullanıp artı olarak da Windows PC kullanan birisi olarak ifade ediyorum.

Merhaba, öncelikle cevabınız için size teşekkür ederim.

Bugüne kadar hep Android telefonlsrve Windows bilgisayarlar kullandım. Bu yüzden Apple ekosistemine yabancıyım. Kullandığım bilgisayar Lenovo. Dediğiniz bilgiler ışığında iPad ile bilgisayarima veri aktarimi yaparken, bir Samsung tablet ile veri aktariyorkenki rahatlığa ulaşabilir miyim? Çünkü aldığım notlara ulaşmak benim için çok önemli.

Bu uygulamayı bilmiyordum, çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Dostum bunca zahmete hiç gerek yok. Kur 3U Tools programını bak keyfine. Keşfettiğimden bu yana mutluyum...

Merhaba.

Dostum bunca zahmete hiç gerek yok. Kur 3U Tools programını bak keyfine. Keşfettiğimden bu yana mutluyum...

Merhaba bunu da alternatiflere ekliyorum teşekkür ederim.

Intel Unison var, Intel'in kendi uygulaması ve başarılı bir uygulama. Onu kullanabillirsiniz.

Merhaba bu 4. alternatif oldu bu kadar çeşitli olduğunu bilmiyordum teşekkür ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı