iPad mini 1 YouTube için alınır mı?

Tamam kardeşim Samsung en iyi tablet üreticisi içine IPad'lerden daha güçsüz işlemci koyarak uzun yıllar kasmayacağını zannediyon ama neyse sen Samsung almışsın sen onu övmen gerek. O yüzden profesyonel kullanıcılar tarafından tercih edilmiyor ve koca ekranlı Android telefon misali. Kusura bakmada Android işletim sistemi ile çıkan birçok tablet kısa ömürlü oluyor düşük segmentler zaten fos çıkıyor sen bir de RAM olayından bahsetmişsin ya sana güldüm bu işlerden anlamadığınıda orada anladım. He bu arada ROM atarak cihazının performansını uçurmuyon sadece arayüz değiştiriyorsun eğer o tabletler üst sürümlere gücü yetse idi zaten üreticileri güncelleme verirdi. O yüzden yanlış yönledirme yapma.
@Kokona Shiki ve @Haruki Murakami dostlarımıda bu konuya davet ediyorum.

Son düzenleme:
Ben en iyi tablet üreticisi samsung demedim. Bir bildiğim var ki yazıyorum. Ki ram olayı diye bahsettiğin şeyi hafife almandan senin ne kadar anladığın belli oluyor. Arayüzün de UI olduğunu bilseydin daha mantıklı konuşabilirdin. Deodexed romların cihazın kullanılabilirliğini artırdığı da bir gerçek. Hatta XDA'de biraz gezinsen görebilirsin Ama sendeki " Müyendiz bilmeyo mu?" kafası güldürdü beni. "Bileyo, bileyo da, yabarsa yenisini almazsın."

Bugün işim çıkmazsa mini 1'in performansını gösteren bir video çekip buraya atarım. Çıkarsa da yarın. Ve @Ege_s35'ten de bir ricam olacak, bir Android tabletin performansını gösteren bir video. O zaman daha kolay olur karşılaştırma. Bir de not: Eski bir tabletin videosu yani iPad 8 yıllık o civarda bir Android'in videosunu çekersen iyi olur.

İşletin sistemi farkını bilsen RAM olayını anlarsın.

Mailimin ismi yüzünden özür dilerim ikinic hesabım zaten ccringe olsun diye özellikle yaptım. .

Dosya Ekleri

• IMG_1147.JPG
    168,3 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_1149.JPG
    191,1 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Şimdi öncelikle ben şundan bahsedeyim, şu an eğer android fanboyu değilseniz android bir tablet almak çok saçma. Peki neden? Öncelikle RAM olayına geleyim, Apple'ın cihazlarına Android tabletlerden daha az RAM koymasının sebebi Apple'ın cihazlarını bilerek yavaşlatması değil, İOS ara yüzünün Android ara yüzüne göre çok daha hafif olmasıdır. Örnek vermek gerekirse 2014 yılında aldığım Samsung Tab 3'ün RAM'i 2GB idi. Ama aynı yılda çıkan Apple bir tabletin RAM'i ise 512MB idi, buna rağmen Apple tabletin performansı Android tabletin performansından bariz üstündü. Bu arada ben android tabletler çok kötü falan demiyorum, o zaman fazla bütçesi olmayan insanlar için gayet de tercih edilebilir cihazlardı. Hatta ben bahsettiğim tableti 5 seneye yakın kullandım sonra kuzenime verdim, o da 1 yıla yakın kullandıktan sonra artık hurda oldu tabii. Gelelim ROM kısmına. Android tabletlere atılan ROM'lar cihazın kullanılabilirliğini arttırıp biraz da olsa rahatlamasını sağlıyor bu doğru. Bu konuyu da çözdüğümüze göre ben asıl konu sahibinin sorusuna döneyim. Öncelikle YouTube'u maalesef bu cihaza indiremezsiniz çünkü YouTube İOS 11 istiyor. Ama internetten girecekseniz olabilir. Ben yine de hem İOS hem de android tarafında bu kadar eski cihazların alınmasının taraftarı değilim. Biraz daha para biriktirip bir iki tık daha yeni cihazlar almanızı öneririm. Son olarak şu anda tablet dünyasında Apple bariz bir şekilde üstün. Gerek yazılım desteği, gerek performansı, Apple Pencil ile uyumluluğu olsun bir dizüstü bilgisayarın yerine rahatlıkla geçebilir. Ama maalesef aynı şeyler Android tabletler için geçerli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…