iPad Mini 2 tamir vs değişim

motioneasy

Decapat
Merhaba, geçen hafta iPad mini 2 (retina ekran, 64 GB) tabletim kapandı ve denemeler sonucu bir türlü açılmadı. Apple yetkili servise götürdüğümde şarj soketinin arızalı olabileceği fakat artık tamir edilmediğini ancak değişim yapılabildiğini söylediler. Değişim fiyatı olarak 1650 TL fiyat sundular ve ben şimdi kararsız kaldım.

Pek güvenilir olmayan yerlerden orijinal diye sattıkları parçalarla tamir ettireyim mi yoksa yeni bir tablet ile değiştireyim mi?
Değişim eğer ellerinde yoksa ancak üst model ile oluyormuş. Batarya ve soket değişimi de yaklaşık 800-900 civarı tutuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@frukoin cevabınız için teşekkür ederim. Eğer soket dışında bir problem var ise beceremem diye korkuyorum. Ayrıca videolarda gördüğüm kadarıyla soket tamamen ana karta entegre olarak monte ediliyor bu da biraz el becerisi istiyor.

O nasıl fiyat öyle apple hiç kullanmadım ama şarj soketleri her telefon ve tablet için aynı değilmi. lehimlenmesi falan. Bir telefoncuya ver hadi olsun 100-150 alsın. He dersenki el becerim var anlıyorum bu işten o zaman parçayı alıp yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı