iPad mini 3 WhatsApp Web'i açmıyor

erdem12345

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Air M1 (3.20 Ghz & Apple Gpu & 256GB)
iPhone 15 - Yeşil
Meslek
Öğrenci
Elimde bir tane iPad mini 3 var Safari'den WhatsApp Web'e giriş yapmaya çalışıyorum ancak nafile çözüm bilen bir arkadaş var mı? Eski biliyorum ama günlük kullanımda 2-3K'lık Android'lerden hızlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen o 2-3K'lık cihazlara kurban ol 😁

O cihazların hepsi mis gibi WhatsApp Web sürümüne giriyor, hatta düz WhatsApp bile kurabiliyorsun.

Hızlı olması umarım işine yarar ama web tarayıcısı eski olduğu için çoğu sitede sorun yapar.

Beğenmedim vermiş 😂

Tamam o zaman siz ondan devam iyi akşamlar.😂
O cihazlarda sadece WhatsApp çalıştıracaksam hemen bir markete gidip alayım kurban olacakmışım hahahaha 🤣

2-3K'lık tabletlerden hızlı mı tartışılır ben 1,5K'ya Mini 3'ü yeğlerim şahsen Galaxy Tab A7 Lise gibi bir cihazdansa ama bunun tartışmasını yapmayacağım.

Konuya dönersek eğer Safari bu konuda sakatlık çıkartan bir Browser ve sadece IOS 12'ye özgü değil iPadOS 15-17 vs'de de aynı şeyi yapıyor, Wa Web Dual Chat vs gibi üçüncü parti uygulamalar kullanın derim. AppStore'dan indireceğiniz için güvenli olacağını varsayıyorum, adını hatırlamıyorum ama bir ara bir uygulamayı iPad'de böyle kullanıyordum bir şey olmamıştı.
Tarayıcı olarak Opera öneririm Safari yerine çünkü Opera son sürüm çalışırken Safari 12 sürümündesiniz, Safari 17 çıktı yani 5 senelik bir sürüm kulanıyorsunuz çoğu web sayfası sorun çıkaracaktır.

2-3K'lık tabletlerden hızlı mı tartışılır ben 1, 5K'ya Mini 3'ü yeğlerim şahsen Galaxy Tab A7 Lise gibi bir cihazdansa ama bunun tartışmasını yapmayacağım.

Konuya dönersek eğer Safari bu konuda sakatlık çıkartan bir Browser ve sadece iOS 12'ye özgü değil iPadOS 15-17 Vs'de de aynı şeyi yapıyor, Wa Web Dual Chat vs gibi üçüncü parti uygulamalar kullanın derim. App Store'dan indireceğiniz için güvenli olacağını varsayıyorum, adını hatırlamıyorum ama bir ara bir uygulamayı IPad'de böyle kullanıyordum bir şey olmamıştı.
Tarayıcı olarak Opera öneririm Safari yerine çünkü Opera son sürüm çalışırken Safari 12 sürümündesiniz, Safari 17 çıktı yani 5 senelik bir sürüm kulanıyorsunuz çoğu web sayfası sorun çıkaracaktır.

Teşekkür ederim 3. parti uygulamaları deneyeceğim mutlu yıllar...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı