iPad mini 5 2022'de alınır mı?

Apple cihazlar uzun ömürlüler ancak IPad'lerde belli bir kullanımdan sonra donma takılma, uygulamadan atma gibi sorunlar başlıyor. Eskiden iPad Mini'im vardı onda böyle bir sorun olmuştu ama sadece küçük kardeşiniz kullanacaksa oldukça güçlü cihaz. Biraz daha indirim dahilinde alınabilir.

Son sürüm iOS desteklenen bütün Apple ürünleri alınabilir. Apple'da destek bitene kadar cihazların güncel çalışması ve stabilliği önemli.

Yani alınır diyorsunuz. Peki kaç yıl daha güncel kalacaktır? Ne kadar kardeşime alsamda ömrü önemli ne de olsa 3.3K vereceğim.

Apple cihazlar uzun ömürlüler ancak IPad'lerde belli bir kullanımdan sonra donma takılma, uygulamadan atma gibi sorunlar başlıyor. Eskiden iPad Mini'im vardı onda böyle bir sorun olmuştu ama sadece küçük kardeşiniz kullanacaksa oldukça güçlü cihaz. Biraz daha indirim dahilinde alınabilir.

Çok uygun fiyata (1200) Air 2 buldum. Alınır mı?

Son düzenleme:
Merhaba. Kardeşim için iPad mini 5 almayı düşünüyorum. 64 GB'lık modeli. Sadece Roblox ve birkaç oyun oynayacak arada bende kullanırım ama ağır işlere girmem. 2022 de alınır mı? Alternatifleri nelerdir? Fiyati 3.300TL.
Ürünü satın aldınız mı hocam? Ben mini 2 almayı düşünüyorum 1100'e. Önerir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı