iPad mini 5 alınır mı?

Abibusted

Decapat
Daha fazla  
Çok mobil oyun oynayan biri değilim. film/dizi, sosyal medya için yeterli mi? Belki PUBG oynarım o da merakımdan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok mobil oyun oynayan biri değilim. film/dizi, sosyal medya için yeterli mi? Belki PUBG oynarım o da merakımdan.

Film dizide küçük ekran tatmin etmeyebilir fakat performans olarak A12 bionic yeterli olacaktır. PUBG de HDR 60 FPS alırsın.

O bütçede Huawei cihazlara yönelebilirsiniz. Özelliklerine göre fiyatının fazla olduğunu düşünüyorum.

Anlattığınız gibiyse alınır ama neden mini 5 bu istekleri daha ucuz ve farklı cihazlarda karşılayabilir.

Film/dizide hem ekran boyutu hem de ekran formatı olarak memnun etmeyebilir hocam. Ayrıca yeni cihazlara göre çağ dışı bir duruşu var. O fiyat bandında daha modern cihazlara yönelinebilir.

Mini 5 yerine 10.Nesil ya da Air'lere bakabilirsin

Mini Ekran açısından sana yetersiz kalacaktır.

O bütçede Huawei cihazlara yönelebilirsiniz. Özelliklerine göre fiyatının fazla olduğunu düşünüyorum.

Telefonum Huawei Google Play eksikliği çok hissediliyor ve Android cihazların ömrü çok uzun olmadığı için fazla memnun etmiyor.

@Abibusted hocam ama Huawei kalitesini en iyi siz bilirsiniz. Bu bütçede en dolu dolu gelen cihazlar Huawei'de hocam.

Abim iPhone 11 almıştı gerçekten iOS işletim sistemi çok sağlam.

Abim iPhone 11 almıştı gerçekten iOS işletim sistemi çok sağlam.

Evet Huawei falan almayın uygulama güncellemesi geldiğinde APK falan indiriyorsunu şaka gibi bir de her açıdan iPad çok daha iyi XDR Ekran derim susarım ayrıca Kalem kullanacaksınız Apple Pencil falan mükemmel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…