iPad mini 5 alınır mı?

Abibusted

Decapat
Daha fazla  
Çok mobil oyun oynayan biri değilim. film/dizi, sosyal medya için yeterli mi? Belki PUBG oynarım o da merakımdan.

Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçede Huawei cihazlara yönelebilirsiniz. Özelliklerine göre fiyatının fazla olduğunu düşünüyorum.

Çok mobil oyun oynayan biri değilim. film/dizi, sosyal medya için yeterli mi? Belki PUBG oynarım o da merakımdan.
Anlattığınız gibiyse alınır ama neden mini 5 bu istekleri daha ucuz ve farklı cihazlarda karşılayabilir.

Film/dizide hem ekran boyutu hem de ekran formatı olarak memnun etmeyebilir hocam. Ayrıca yeni cihazlara göre çağ dışı bir duruşu var. O fiyat bandında daha modern cihazlara yönelinebilir.

Ya hocam şu Huawei fanboyları yine gelmiş Allah aşkına iPad mini, iPad Air'ler varken kim yüzüne baksın huawein. Kafa bile tutamaz iPad piyasadaki en iyi tablet üreticisidir üstün kalem not özellikleri üstün xdr ekranı ile rakipsiz zaten işletim sisteminden kazanıyor iOS piyasadaki en iyi işletim sistemidir lütfen şu fanboyluğunuzu bırakın ve IPad'in her konuda üstün olduğunu kabul edin.

Abim iPhone 11 almıştı gerçekten iOS işletim sistemi çok sağlam.

Abim iPhone 11 almıştı gerçekten iOS işletim sistemi çok sağlam.

Evet Huawei falan almayın uygulama güncellemesi geldiğinde APK falan indiriyorsunu şaka gibi bir de her açıdan iPad çok daha iyi XDR Ekran derim susarım ayrıca Kalem kullanacaksınız Apple Pencil falan mükemmel

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı