IPad Mini 5 iOS 26'dan iOS 18'e düşer mi?

O zaten kabul olmuyor cihazda bootloder var ve hemen anlıyor ve garanti varsa bozuyor.
Yok yapanları biliyorum da rootluyorlar işte cihazı bildiğin. Ondan dolayı önermem iTunes direkt yasal yol daha önce iOS 18.1'den 18.2'ye geçerken telefon güncelleme kısmında takılı kalmıştı brick olmuştu cihazım. iTunes ile sıfırdan yazılım atıp kurtulmuştum. Neyse ki o zamanlar son sürüm oydu Signed geliyordu direkt.

Garantisi çoktan bitti yeter ki iPadOS 18 geri olsun.

Hayır anlamadınız beni bazıları oluyor fakat iOS 26 danda kötü oluyor cihaz. Bir de neden bu kadar çok dönmek istiyorsunuz.

Yok yapanları biliyorum da rootluyorlar işte cihazı bildiğin. Ondan dolayı önermem iTunes direkt yasal yol daha önce iOS 18.1'den 18.2'ye geçerken telefon güncelleme kısmında takılı kalmıştı brick olmuştu cihazım. iTunes ile sıfırdan yazılım atıp kurtulmuştum. Neyse ki o zamanlar son sürüm oydu signed geliyordu direkt.

Evet doğru diyorsun ama işte onlarda yarım yamalak sürümler yüzde 90 da sahte bir de onda sen daha güncelleme tamamlanmadığı için olmuş o yoksa iOS 18.2ye tamamen geçseydin yine olmayacaktı.

Herkese merhaba. iPad Mini 5'im var, iOS 26 yüklü ve pek iyi çalışmıyor. iOS 18'e düşürmenin herhangi bir yolu var mı? Herhangi bir yöntem bilen yardımcı olabilir mi?
Düşüremezsin. IOS 26 altı imzalar kapandı. .ipsw dosyasını indirirsin, flash adımına geçersin ama bar %30-40 cıvarındayken unsigned OS hatası alırsın. Jailbreak ile de düşüremezsin çünkü 26 sürümüne Jailbreak gelmedi.

Dipnot: Itunes dışı 3. parti uygulamalar (3utools) ile de kuramazsın onlar da imza kontrolü yapıyor.

Hayır anlamadınız beni bazıları oluyor fakat iOS 26 danda kötü oluyor cihaz. Bir de neden bu kadar çok dönmek istiyorsunuz.

Evet doğru diyorsun ama işte onlarda yarım yamalak sürümler yüzde 90 da sahte bir de onda sen daha güncelleme tamamlanmadığı için olmuş o yoksa iOS 18.2ye tamamen geçseydin yine olmayacaktı.

Çünkü tablet iPadOS 18'de daha stabildi şimdi şarjı hızlı hızlı bitiyor ve performans sorunları yaşıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı