iPad Mini 7 vs S9 FE Plus

silaozbilen

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, şu anda güncel olarak Samsung Tab S7 FE kullanıyorum. Bayağı da memnunum sadece bunu kardeşime hediye etmek istiyorum. Şu an ofiste çalıştığım için aklımda iPad Mini almak var. Bayağı boş zamanım oluyor kitap okumak sosyal medyada takılmak vs için küçük ekran daha mantıklı geliyor ayrıca mesela S7 FE de dikey ekran olan uygulamaları kullanmak çok zor, dikine çok büyük. Bir yandan da film izlerken vs çok iyi ekran boyutu. S9FE Plus da kafamı karıştırıyor, bir de IPad'e APK yüklenmemesi gibi durumlar var. Sizce ne almalı bu durumda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Film izleyeceksen not tutacaksan samsun Çizim yaparım Sosyal medya da takılırım dersen iphone Ancak Samsung’un şöyle bir yanı varki kalem için ekstra para ödemeyeceksin ve Apk kurmaya devam edebilirsin.

Film izleyeceksen not tutacaksan samsun Çizim yaparım Sosyal medya da takılırım dersen iphone Ancak Samsung’un şöyle bir yanı varki kalem için ekstra para ödemeyeceksin ve Apk kurmaya devam edebilirsin.
Kalem parası aslında çok önemli değil şuan bilgisayarımı sattım yenisini almak için sonradan tablet almaya karar verdim o yüzden bütçe sıkıntısı aşağı yukarı yok diyebilirim. Sadece hiç küçük tablet kullanmadım boyutu sıkar mı diye emin olamıyorum avuç kadar falan yazanlar var mağazaya gidip hiç bakmadım daha

S9 daha büyüktü sanırım ben kullanıyorum işimi görüyor tavsiye ederim.

Arkadaşlar merhaba, şu anda güncel olarak Samsung Tab S7 FE kullanıyorum. Bayağı da memnunum sadece bunu kardeşime hediye etmek istiyorum. Şu an ofiste çalıştığım için aklımda iPad Mini almak var. Bayağı boş zamanım oluyor kitap okumak sosyal medyada takılmak vs için küçük ekran daha mantıklı geliyor ayrıca mesela S7 FE de dikey ekran olan uygulamaları kullanmak çok zor, dikine çok büyük. Bir yandan da film izlerken vs çok iyi ekran boyutu. S9FE Plus da kafamı karıştırıyor, bir de IPad'e APK yüklenmemesi gibi durumlar var. Sizce ne almalı bu durumda?
Biri tepsi gibi 12.4 inch diğeri cep ajandası boyunda 8.3 inch.
Mini 7 vs s9fe yani 11 inch ile değerlendirilmesi gerek...
Pil süresi Samsung (16-18 saat)
Kalem ücretsiz kutudan çıkıyor.
Apk film dizi uygulamaları ücretsiz!!
Fiyatı daha makul 14-16.000₺ vs 22-23.000₺

Ekran iPad mini 7 daha iyi.
İşlemci güç performans iPad mini 7 iyi.

Sonuç; Az para ile Samsung s9FE daha çok şey veriyor..

Kalemle işim olmaz derseniz.. mini7 keşke 15-17-18-19.000 olsaydı alın derdim..

Merhaba, iPad’e APK değil IPA yükleyebilirsiniz. Kesin olarak indirmek için cihazınızı jailbreak yapmanız lazım, jailbreak yapmadan da olur fakat bir süre sonra indirdiğiniz uygulama kullanılamaz hale gelir. Jailbreak yapılmış cihaz her türlü Android işletim sistemi cihazdan iyidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı