abrahm valentin
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 4600H, GTX 1650
Hocam One UI 7 animasyon anlamında öyle çok telefonlar kadar farkettirmiyor, haberiniz olsun. Ayrıca ekran süresi rahat 11 saatleri görürken 9 saat civarına düştü. 9 saat kesinlikle kötü değil, ama düşmemesi iyi olurdu.Bugün bir mağazayı gezdim S9'u ve S9 FE yi girme imkanım oldu, bende şu anda A8 var, S9'daki animasyonlar ve tasarım A8'e çok benziyor ki zaten iki cihazda One Ui 6.1 kullanıyor. One UI 7 güncellemesi ile bunun değişeceğini göz önünde bulundurursak aslında S9 gibi bir tablet de olabilir.
iPad Mini'yi taşımak kolay montun cebinde bile gider A17 Pro da gayet yeterli ekranı 120 Hz olsa çok iyi olabilirdi ama yine de tercih etme sebebim buydu.
iPad önermemin sebebi bence tablette uygulamalar kısmında Android hala tam tümüyle oturmuş değil. Yanlış anlamayın, kötü demiyorum fakat ben, genel olarak oyunlardan tutun not alma uygulamalarına kadar kalite ve genel destek anlamında iPadOS'i daha olgun buluyorum. Tabii, bu düşüncem sizi çok etkilemesin. Kullandığınız veya kullanmayı planladığınız uygulamalara ve biraz kişiden kişiye değişen bir mesele bu.