Bnflexis00
Femtopat
Sadece uniler yararlaniyo dimiEki Görüntüle 2464130
pt'de bundle var fakat bu fiyat öğrenciler için normalde ne kadar bilmiyorum
Sadece uniler yararlaniyo dimiEki Görüntüle 2464130
pt'de bundle var fakat bu fiyat öğrenciler için normalde ne kadar bilmiyorum
evet fakat zaten ipad'in kendisi geçen amazonda 15750tl olmuştu. şu an ne kadar bilmiyorum ama yine uygun fiyatlar yakalanabilirSadece uniler yararlaniyo dimi
Olsun zaten proya kadar hepsi 60 hz değilmi minide öyleİşinize yeterde artar ama hatırlatıyım 60HZ VE KALEMİ PARALI
ipad, ipad air, ipad mini hepsi aynı ekran 60 hz ve kalem harici satılıyorOlsun zaten proya kadar hepsi 60 hz değilmi minide öyle
Olsun ya beklemek istemiyorum götürür dimi 4-5 sene emin olamadımevet fakat zaten ipad'in kendisi geçen amazonda 15750tl olmuştu. şu an ne kadar bilmiyorum ama yine uygun fiyatlar yakalanabili
kesinlikle hemde artar bileOlsun ya beklemek istemiyorum götürür dimi 4-5 sene emin olamadım
samsung alsan donup kasıcak appledada öyle diyolarda android kadar kasmazOlsun ya beklemek istemiyorum götürür dimi 4-5 sene emin olamadım
Tamam ben konuşup sipariş veririr allah razı olsun çok yardımcı oldunuzkesinlikle hemde artar bile
Tamam ben konuşup sipariş veririr Allah razı olsun çok yardımcı oldunuz
Olsun ya beklemek istemiyorum götürür değil mi 4-5 sene emin olamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.