iPad Mini mi 10. nesil mi?

Şu anlık 11.nesil almazsam diğerlerinde kalem almam ekran hızı da Samsung'da daha iyi ben yine de YT'den bakayım dönerim sağ ol

Hocam biraz baktım mini Tab S10+da S10 daha iyi ama Air M3 ile S10+da performans dışında pek fark yok diyorlar performansda Air bir tık üstte kararsız kaldım amacım kasmadan PUBG oynamak bir de ders çalışmak arada video izlerim sen olsan mini mi Air M3 mü ekranın küçük olması oyun oynarken daha olur mini ile M3 arasında büyük performans farkı var mıdır sen ne dersin.

Ben Apple'ciyim ama Samsung S10+ çok iyi AI da tabii ki sizin kararınız PUBG 90 120 FPS oynatır diye tahmin ediyorum Samsung alabilirsiniz ama son olarak sizin kararınız Air'da performans olarak iyi ama 60Hz sıkıntı eğer Samsung telefonunuz varsa kesinlikle S10+ Apple varsa düşünebilirsiniz

Şu anlık 11.nesil almazsam diğerlerinde kalem almam ekran hızı da Samsung'da daha iyi ben yine de YT'den bakayım dönerim sağ ol.

11.nesil en az 5 yıl güncelleme alacaktır ve bu nedenle 5 yıl sorunsuz götürecektir. Apple AI konusunda ise şu an Türkiye'de zaten çalışmıyor çalışan yerlerde de şu an rakiplerine göre oldukça zayıf fakat gelişmeyecek anlamınada gelmez. Kalem konusunda ise eğer baz model iPad alınacaksa kesinlikle 3. parti kalem alınmalı çünkü baz model IPad'ler sadece USB C Apple Pencil'i destekliyor ve bu kalemde 3. parti uygun fiyatlı kalemlerden hiçbir farkı yok. Eğer iPad Air veya Pro alınacaksa kesinlikle pencil Pro alınmalı. Şahsen benim tavsiyem sizin ihtiyaçlarınız için iPad 11.nesil fazlasıyla yeterli olacaktır yanına da 3.parti bir kalem gayet iyi olacaktır. Şu an Temu'da olan vergi dahil yaklaşık 300TL fiyatı olan bir kalem var ve oldukça iyi tavsiye ederim. Bu videoda lamine ekranı karşılaştıyor fakat kalemi görmen açısından yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

11.nesil en az 5 yıl güncelleme alacaktır ve bu nedenle 5 yıl sorunsuz götürecektir. Apple AI konusunda ise şu an Türkiye'de zaten çalışmıyor çalışan yerlerde de şu an rakiplerine göre oldukça zayıf fakat gelişmeyecek anlamınada gelmez. Kalem konusunda ise eğer baz model iPad alınacaksa kesinlikle 3. parti kalem alınmalı çünkü baz model IPad'ler sadece USB C Apple Pencil'i destekliyor ve bu kalemde 3. parti uygun fiyatlı kalemlerden hiçbir farkı yok. Eğer iPad Air veya Pro alınacaksa kesinlikle pencil Pro alınmalı. Şahsen benim tavsiyem sizin ihtiyaçlarınız için iPad 11.nesil fazlasıyla yeterli olacaktır yanına da 3.parti bir kalem gayet iyi olacaktır. Şu an Temu'da olan vergi dahil yaklaşık 300TL fiyatı olan bir kalem var ve oldukça iyi tavsiye ederim. Bu videoda lamine ekranı karşılaştıyor fakat kalemi görmen açısından yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

emin olmak için soruyorum mini mi yoksa 11. nesil mi

Hocam çok sağ ol son sorum kalem önerin var mı link atsan Temu'dan uzun sürer beklemek çok istemiyorum.

Teslimat için 5-17 gün yazıyor tahminimce 1 hafta 10 güne gelir. Bu kalem gönderdiğim videoda ki kalem ile aynı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı