iPad Mini mi 10. nesil mi?

Orijinalde önerim type c apple pencil çakma ayrıca orijinal şarj adaptörü almalısın IPad'in içinden çıkmıyor çakma adaptör bunu alabilirsin IPad'in içinden kablo çıkıyor
3.parti bir kaleme 1250 tl vermek pek mantıklı gelmiyor bana onun yerine 3k'ya apple pencil usb c alınmalı bence hem 2.el'de avantaj sağlar veya dediğim temudan 370tl'lik 3.parti bir kalem almak olur.

Yok iyi olan öneri kalem varmı
bence orjinal al çünkü ipadde eğer bir güncelleme gelirse çalışmama ihtimalide var ben ondan korkuyorum zaten 1200 tl 2600tl koy orjinal al çünkü ipad kalemi orjinal olarak bağlı görmüyor

Adaptor alırım o bişey değilde kalem cakma not alıcam sadece
dediğim gibi ipadler uzun süreli güncelleme aldığı için biraz sıkıntı inşallah öyle bir güncelleme gelmez ki mağdur olmayalım temudanda alabilirsiniz

@Literarycrawl dediği gibi

sabit verir iphone 14 veya 15 le aynı chipi kullanıyo
Sağolun bende bi tablete 25 30k vermek istemiyordum iyi oldu isim 20kya bitti zaten amacim not alıp pubg falan oynamak ağır is slayt yaparım Max oda cok ağır değil herhalde

Sağolun bende bi tablete 25 30k vermek istemiyordum iyi oldu isim 20kya bitti zaten amacim not alıp pubg falan oynamak ağır is slayt yaparım Max oda cok ağır değil herhalde
İşinize yeterde artar ama hatırlatıyım 60HZ VE KALEMİ PARALI

pt'de bundle var fakat bu fiyat öğrenciler için normalde ne kadar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…