Yüklediğim görseller de kanıtı. Aldığım günden beri 20-80 şarj ediyorum. Görselde telefonumu 10 nisanda aldığım görülebilir garanti süresine bakarak. Yani 4 ay 6 gündür %100 pil sağlığını koruyorum hala. Ne kadar doğru bir iş yaptığımı anladım. iPad için de aynı durum geçerlidir.
Yüklediğim görseller de kanıtı. Aldığım günden beri 20-80 şarj ediyorum. Görselde telefonumu 10 Nisanda aldığım görülebilir garanti süresine bakarak. Yani 4 ay 6 gündür %100 pil sağlığını koruyorum hala. Ne kadar doğru bir iş yaptığımı anladım. iPad için de aynı durum geçerlidir.
Kestirmeler ayarladım. Otomasyon ile pil %25 altına düştüğünde bana uyarı veriyor. Şarj ederken de %75 üstüne çıktığında uyarı veriyor hemen çekiyorum. Böylece döngümü hiç bozmuyorum.
Kestirmeler ayarladım. Otomasyon ile pil %25 altına düştüğünde bana uyarı veriyor. Şarj ederken de %75 üstüne çıktığında uyarı veriyor hemen çekiyorum. Böylece döngümü hiç bozmuyorum.
Nasıl 2-3 aya düşüyor. 4 aydır %100 :/ yani 6. aya geldiğimde %96 mı olacak? Sanmıyorum ama bakalım. Unutmazsam 6. ayda bu mesajı alıntılarım.
Bakalım... Şarj konusunda çok takıntılı ve istikrarlı gittim bu zamana kadar 20-80 konusunda. 2 ay sonra durum ne olacak acaba ben de merak ettim Anımsatıcı kurdum 2 ay sonra buradayım
Bakalım... Şarj konusunda çok takıntılı ve istikrarlı gittim bu zamana kadar 20-80 konusunda. 2 ay sonra durum ne olacak acaba ben de merak ettim Anımsatıcı kurdum 2 ay sonra buradayım
Tebrik ediyorum gerçektende. Keşke benimkilerde o kadar bilinçli olsa, babamlar pil değiştirmeyi sevmiyor da, yenisini alıyorlar direk. Aletin orijinalliği bozuluyormuş.