IPad Pro 2. Nesil alınır mı?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Sahibinden Param Güvende ile iPad Pro 2. Nesil 12.9 inç 128 GB veya 256 GB almayı düşünüyorum. Wi-Fi + Celluar almak istiyorum. Araştırdığıma göre Klavye + Kılıfla beraber bütçeme göre çok rahat alabiliyorum. Bu model kaç yıl daha güncelleme alır? Beni 2-3 sene falan götürür mü?

iPad Pro 1 (2018)'lerin en az 1-2 sene daha güncelleme alacağını düşünürsek, 2.nesilin daha var. Performans bakımından zaten yeterli. 3 seneden fazla götürür.

Teşekkür ederim hocam.

Peki iPad 10 ile kıyaslarsak hangisi daha iyidir? @1.4T MultiAir
Güncellik olarak 10.nesil önde olur ama ekran olarak beğenmedim. Pro'dan sonra yaban geldi. İşlemci gücü olarak teklide 10.nesil ama çokluda Pro daha iyi. Ne yapacaksınız. Aksesuar olarakta Pro daha iyi. Klavye, kalem opsiyonunda 10.nesil geride kalıyor.
Açıkçası 10.nesil daha güncel olsa da tercihim Pro'dan yana olurdu.

Yani işlemci olarak Pro 2. Nesil daha mı iyi hocam?

Anladım hocam. O zaman iPad Pro 2 alayayım. Bende iyidir diye iPad 10 bakıyordum kaç gündür.
Nasıl isterseniz Güncellik ve sıfır olmasını istiyorsanız 10'a yönelin ama ekran ve aksesuar önemliyse Pro tercih edebilirsiniz. Pil olarakta sanırım yakınlar ama 2.elde durum değişebilir.

Nasıl isterseniz Güncellik ve sıfır olmasını istiyorsanız 10'a yönelin ama ekran ve aksesuar önemliyse Pro tercih edebilirsiniz.
Sıfır olarak iPad 10 bile bütçemi aşıyor. 64 GB iPad 10 Wi-Fi anca bulabiliyorum. Aksesuar yok, depolama az, Celluarda yok.

@1.4T MultiAir Hocam şimdi tam 15.000’e bir cihaz daha buldum. 3. Nesil 12.9 inç iPad Pro. Orijinal klavyesiyle birlikte veriyor. Tasarımıda yeni. Ama 64 GB ve Celluar yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…