IPad Pro 2. Nesil alınır mı?

Sınav senen çok zamanın olabilir mi bilmiyorum ama İstanbul gezisi ayağına cihaza canlı gözle bakmakta iyi olabilir. Ya da başka bir ilana. Güvenememesi normal, böyle olaylar çok yaşanıyor. Xs Max satan arkadaşımın başına gelmişti. Yan sanayi ekran takıp iade etmişlerdi.
Hocam merhabalar. Nasılsınız iyi misiniz?

iPadOS 18 is compatible with these devices.​

Learn more about iPad

• iPad Pro (M4)

• iPad Pro 12.9-inch (3rd generation and later)

• iPad Pro 11-inch (1st generation and later)

• iPad Air ( M.2)

• iPad Air (3rd generation and later)

• iPad (7th generation and later)

• iPad Mini (5th generation and later)

Şimdi yazarken önceki mesajları okudum. Çok özür dilerim ben 11'lik versiyonu baz alarak konuşmuşum. Kusura bakmayın :(
Raporlayın beni.

iPadOS 18 is compatible with these devices.​

Learn more about iPad

• iPad Pro (M4)

• iPad Pro 12.9-inch (3rd generation and later)

• iPad Pro 11-inch (1st generation and later)

• iPad Air ( M.2)

• iPad Air (3rd generation and later)

• iPad (7th generation and later)

• iPad Mini (5th generation and later)

Şimdi yazarken önceki mesajları okudum. Çok özür dilerim ben 11'lik versiyonu baz alarak konuşmuşum. Kusura bakmayın :(
Raporlayın beni.
Yok yok raporlamam hocam sorun değil. Güncelleme almaması kötü ama cihaz çok güzel. Diyelim aldım. Model yükselteceğim zaman seneye satarken ben bunu zarar eder miyim?

Yok yok raporlamam hocam sorun değil. Güncelleme almaması kötü ama cihaz çok güzel. Diyelim aldım. Model yükselteceğim zaman seneye satarken ben bunu zarar eder miyim?
Cihaz'ın performansı üzmez ama güncelleme desteği almaması kullanım süresini ve piyasa fiyatını düşürebilir. Bu ekranda bütçenize göre başka iPad yok zaten. Kullanım süresinden kastettiğim uygulama desteklerinin kesilmesi.

Sahibinden Param Güvende ile iPad Pro 2. nesil 12.9 inç 128 GB veya 256 GB almayı düşünüyorum. Wi-Fi + celluar almak istiyorum. Araştırdığıma göre klavye + kılıfla beraber bütçeme göre çok rahat alabiliyorum. Bu model kaç yıl daha güncelleme alır? Beni 2-3 sene falan götürür mü?

Hocam merhaba bende bir aydır tablet arayışındayım. Siz iPad Pro 2 nesil 12.9 inç olan tableti aldınız mı?

Hocam merhaba bende bir aydır tablet arayışındayım. Siz iPad Pro 2 nesil 12.9 inç olan tableti aldınız mı?
Evet hocam aldım. Ortalama 4 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum. 11.000 lidaya aldım. Kim görse 50.000 lira mı falan diyor. hoparlörü ve ekran kalitesi gayet güzel. Sadece RoomPlanner uygulamasında biraz kasıyor. iPhone 14 Pro Max'te kasmıyor mesela. Bus Simulatörde de kasma yok. Gayet akıcı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı