iPad Pro 2020 alınır mı?

Klavyeli kılıfı ve kalemiyle beraber 1 yıldır kullanıyorum hemen hemen. Aşırı kullanışlı bir cihaz fakat ihtiyaçlarınız ve yapmak istedikleriniz burada önemli. Bir bilgisayarın yerini kesinlikle tutmaz. Bilgisayara alternatif olarak düşünüyorsanız tavsiye etmem fakat kendinize bir kullanıp planı oluşturursanız düşünülebilir belki. Ben iş için kullanıyorum ve inanılmaz pratik oluyor(mimarım).

Klavyeli kılıfı ve kalemiyle beraber 1 yıldır kullanıyorum hemen hemen. Aşırı kullanışlı bir cihaz fakat ihtiyaçlarınız ve yapmak istedikleriniz burada önemli. Bir bilgisayarın yerini kesinlikle tutmaz. Bilgisayara alternatif olarak düşünüyorsanız tavsiye etmem fakat kendinize bir kullanıp planı oluşturursanız düşünülebilir belki. Ben iş için kullanıyorum ve inanılmaz pratik oluyor(mimarım).
Şöyle ki Türkçe Öğretmenliği okuyorum ve ihtiyaçlarımı ufak, taşınabilir ve istediğim zaman klavye kullanabileceğim bir cihaza bırakmak istiyorum. Bu cihaz da iPad Pro 128GB 11inç oldu. Ödevler için Word, KPSS ve notlar için kullanacağım. Bunun yanında Safari, Youtube, Netflix ve iPhoneumla birlikte çalışması için aldım. Pişman olmam herhalde değil mi? iPad Air 4 de düşündüm ama 120HZ seçeneği çok iyi. Kalem ve Smart Folio da aldım. Macbook Air veya başka bir dizüstü bilgisayar almamamın sebebi klavyesiz istememden kaynaklıydı.

Şöyle ki Türkçe Öğretmenliği okuyorum ve ihtiyaçlarımı ufak, taşınabilir ve istediğim zaman klavye kullanabileceğim bir cihaza bırakmak istiyorum. Bu cihaz da iPad Pro 128GB 11inç oldu. Ödevler için Word, KPSS ve notlar için kullanacağım. Bunun yanında Safari, Youtube, Netflix ve iPhoneumla birlikte çalışması için aldım. Pişman olmam herhalde değil mi? iPad Air 4 de düşündüm ama 120HZ seçeneği çok iyi. Kalem ve Smart Folio da aldım. Macbook Air veya başka bir dizüstü bilgisayar almamamın sebebi klavyesiz istememden kaynaklıydı.
Bölümünüze göre en iyi cihazı almışsınız bence. Ekran kalitesi gözünüzü yormaz ve çizmek, not almak, okumak zevkli İPad Pro 11'de. Mühendislik okusanız bilgisayar alırdınız ama bölümünüz için taşıma ve pratiklik açısından çok uygun.

Merhaba @rofl , iPad Pro 2020 kullanıyorum ve kalem almayı düşünüyorum mesajlarında kalem satın aldığımızda AirPods hediyesinden bahsetmişin acaba yanlış mı anladım yoksa 2. nesil Apple pencil satın aldığımda AirPods hediye mi gelecek beni aydınlatır mısınız? 😊

Merhaba @rofl , iPad Pro 2020 kullanıyorum ve kalem almayı düşünüyorum mesajlarında kalem satın aldığımızda AirPods hediyesinden bahsetmişin acaba yanlış mı anladım yoksa 2. nesil Apple pencil satın aldığımda AirPods hediye mi gelecek beni aydınlatır mısınız? 😊
Hocam kalem değil iPad Pro'yu aldığınızda eğitim kampanyasıyla hediye olarak geliyordu. 29 Ekim'de bu kampanya bitti. Siz iPad Pronuzu ne zaman aldınız?

Hocam kalem değil iPad Pro'yu aldığınızda eğitim kampanyasıyla hediye olarak geliyordu. 29 Ekim'de bu kampanya bitti. Siz iPad pronuzu ne zaman aldınız?

Yaklaşık 1 ay civarı oldu yalnız benim tabletimde bir problem var acaba siz de aynısını yaşıyor musunuz sormak istiyorum. iPad'im 2.4 GHz ağa bağlanmıyor modemin yanındaysam bağlanıyor ama hızım en fazla 2~3 Mbit oluyor, modemde problem vardır diye 2.4 ve 5 GHz destekli modem aldım 5 GHz'de hızımda bir düşme olmuyor ama onun da ağ genişliği kısıtlı evin üst katında çekmiyor 2.4'e zaten neredeyse hiç bağlanamıyorum. Tablet harici Apple da dahil telefon bilgisayar vs cihazlarda hiçbir sorun yaşamıyorum sadece tablette böyle bir problemim var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı