iPad Pro 3.nesil vs iPad Air 5

Boyut açısından iPad Air 5'in mini 6 ya göre daha verimli olduğunu düşünüyorum.

Air 5 ile elime aldiginda 2-3saatin ardından refleksleri zayıflar çünkü büyük ve miniye oranla ağır bir tablet zaten baktığında çoğu PUBG Mobile oyuncusu iPad mini 5 veya 6 kullanıyordu istisnalar dışında son zamanları takip etmesemde.

11 inç modeli kastediyorsan 3. nesil iPad Pro.

Air 5 varken mini 6 nasıl daha iyi olsun?

Evet 11 inç olan iPad Pro'yu diyorum

Air 5 ile elime aldiginda 2-3saatin ardından refleksleri zayıflar çünkü büyük ve miniye oranla ağır bir tablet zaten baktığında çoğu PUBG Mobile oyuncusu iPad mini 5 veya 6 kullanıyordu istisnalar dışında son zamanları takip etmesemde.

Çok iyi şekilde iPad Pro 3 kullananda var TikTok'da gördüm

@Pablo1
O zaman TikTok’ta gördüyseniz gördüğünüz şekilde hareket edebilirsiniz, o cihazların her birisi zaten çok güçlü cihazlar ve gayette oyun oynatırlar ama uzun süreli kullanımda ağırlıktan ve ekran büyüklüğünden dolayı eliniz ağrıdığında bizlerin sözünü hatırlayacağınızın garantisini verebilirim (bkz: Ben ve 3. jenerasyon iPad Air’im, şuanki düşüncem olsa Mini 5 alırdım ve oyun oynayacağınızı söylemektesiniz yani tablet genel olarak elinizde olacak ve ağırlık gerçekten çok şey fark ettiriyor yoksa Air 5’te Pro 3’te mükemmel cihazlar ve rahat rahat oynarsınız).

@Pablo1
O zaman TikTok'ta gördüyseniz gördüğünüz şekilde hareket edebilirsiniz, o cihazların her birisi zaten çok güçlü cihazlar ve gayet de oyun oynatırlar ama uzun süreli kullanımda ağırlıktan ve ekran büyüklüğünden dolayı eliniz ağrıdığında bizlerin sözünü hatırlayacağınızın garantisini verebilirim (bkz: Ben ve 3. jenerasyon iPad Air'im, şu anki düşüncem olsa Mini 5 alırdım ve oyun oynayacağınızı söylemektesiniz yani tablet genel olarak elinizde olacak ve ağırlık gerçekten çok şey fark ettiriyor yoksa Air 5'te Pro 3'te mükemmel cihazlar ve rahat rahat oynarsınız).

Tek oynadığım oyum o değil işte günde ne fazla 2-3 saat o da aralıklı şekilde başka oyunlarda oynuyorum çünkü

Düşüneceğim yardımlarınızı için teşekkür ederim

Tek oynadığım oyum o değil işte günde ne fazla 2-3 saat o da aralıklı şekilde başka oyunlarda oynuyorum çünkü.

Düşüneceğim yardımlarınızı için teşekkür ederim.

Öyle ise iş görecektir. Aynı modeli bende kullanıyorum. Ultra da oynatmadığı oyun yok. 120 Hz de avantaj.

Tek oynadığım oyum o değil işte günde ne fazla 2-3 saat o da aralıklı şekilde başka oyunlarda oynuyorum çünkü

Düşüneceğim yardımlarınızı için teşekkür ederim
Bu şekilde bir kullanım senaryonuz varsa çokta sorun yaşamazsınız boşuna küçük ekrana yönelmenize gerek yok ancak o aralıklar kalktığı ve uzun süreli oturuma geçildiği anda büyük ekran bir avantajdan dezavantaja dönüyor bilginiz olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı