iPad Pro 4. Nesil ile Neler Yapılabilir?

Yer
Bursa
Merhaba, senenin başında üniversiteye başlayacağım için dayımdan iPad Pro 4. nesil hediyesi almıştım. Şu an ufak tefek çizimler yapmaktan başka bir işe yaramıyor. Bu tabletle başka neler yapılabilir? Durduğu yerde eskisin istemiyorum. (mobil oyun oynamadığımı belirteyim)

Merhaba,

DaVinci Resolve gibi uygulamalara pek ihtiyacınız yoksa ve not almak dışında da bir işleve ihtiyacınız varsa tabletinizi MacBook’unuz için ikinci ekran olarak kullanabilirsiniz. Şahsen iPad Pro’mu en çok ikinci ekran olarak kullanıyorum.

Merhaba,

DaVinci Resolve gibi uygulamalara pek ihtiyacınız yoksa ve not almak dışında da bir işleve ihtiyacınız varsa tabletinizi MacBook'unuz için ikinci ekran olarak kullanabilirsiniz. Şahsen iPad Pro’mu en çok ikinci ekran olarak kullanıyorum.

MacBook'um yok maalesef ve daha önce hiç Apple ürünü kullanmadım. iPad'in arayüzü beni çok zorluyor bu sebeple. Bir yandan da bu yüzden uzak kalıyorum. Pek alışabildiğim söylenemez ama daha işlevli nasıl kullanabilirim onu düşünmekteyim.

iPhone ve MacBook da kullandığınızda uyum gerçekten harika oluyor. Sadece iPad ile dizi ve film izlemek, not almak, kitap okumak, fotoğraf ve video düzenlemek, çizim yapmak ve birkaç oyun oynamak dışında pek bir iş yapamıyorsunuz. İhtiyacınız varsa iPad'inizin bunu karşılayıp karşılamayacağını düşünebilirsiniz. Olmayan bir ihtiyaç için iPad'i kullanmak gereksiz olur. Kullanmak için zorla bir amaç arayıp boşuna vakit harcamaya gerçekten gerek yok. :)

Not tutmak, PDF'ler üzerinden ders çalışmak gibi konular için inanılmaz derece işlevsel bir ürün iPad. Ben defter kullanmayı bıraktım iPad sayesinde. Tüm notlarımı Apple Pencil ile Goodnotes uygulamasına alıyorum. Tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı