iPad Pro alınır mı?

Sisteminizi satmamınızı öneririm.
Fikriniz için teşekkürler ama konumda da belirttiğim üzere üniversite hayatında çok fazla dışarda olacağım ve taşınabilir kompakt bir şeyler istiyorum. Masaüstü sistemi çok ağır geliyor tabi ki Laptop da alabilirim ama o da Ipad kadar kompakt gelmiyor. Şuanlık düşünme aşamasındayım sizlerin fikirleri üzerinden kararımı kesinleştireceğim.

Ben PC'den iPad Pro'ya geçtim. Geçtiğime pişman oldum.
Neden? sebeplerini yazarsanız sevinirim.
 
Tasarım için çok uygun İPad'ler. Pro modelini tavsiye ederim çünkü 120Hz çok fark ediyor, zaten Pro modelinde güç tasarrufu moduna aldığınızda 60Hz'e geçiyor ekran ve aradaki yumuşaklık farkını hissediyorsunuz.

Pil konusu ise şöyle yüksek seste şarj hızlı tükeniyor ama film izlerken özellikle uzun saatler şarjı dayanıyor.

Genelde Procreate ve Vector uygulamalarını kullanıyorlar. Ama ben Blender gibi 3d modelleme uygulamalarında da çalışacağım diyorsan bu cihazlarla bunu yapmak şu an mümkün değil.
 
Elimde bir sistem var, 15-20k arası bir para ediyor. Bu sistemi satıp iPad Pro almayı düşünüyorum. Sebebi de lise son sınıfa geçtim grafik tasarım istiyorum. Şu anda elimde Wacom çizim tableti var ama başka yere bakarak başka bir şeyi karalamak işin tadını kaçırıyor ve haliyle zorlaştırıyor durumu. Neyse kısacası Apple'n da hazır kampanyası varken universiteliler ve universiteye hazirlananlar için hem biraz indirimli hem de bedav AirPods'lu bir iPad Pro almayı düşünüyorum. Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.
Merhaba, tableti aldınız mı ve aldıysanız memnun musunuz acaba?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı