iPad Pro kaç GB olmalı?

berkaayy

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar. Oyun bilgisayarımı satıp IPad'e geçmeyi düşünüyorum ama depolama konusunda kararsız kaldım. iPad Pro 11 inç almayı düşünüyorum 128 GB mı 256 GB mı almalıyım? (cok ileri seviye olmadan video edit Photoshop ve üniveristede cizim tasarım uygulamaları olacak )

Hangi modeli alırsam alayım yine de 1 TB taşınabilir HDD alacağım. Zaten ama uygulama boyutları yapılan işlerin boyutları 128 GB da sorun yaşatır mı 256'lık modeli gerekir mi?

Arkadaşlar iyi akşamlar. Oyun bilgisayarımı satıp IPad'e geçmeyi düşünüyorum ama depolama konusunda kararsız kaldım. iPad Pro 11 inç almayı düşünüyorum 128 GB mı 256 GB mı almalıyım? (cok ileri seviye olmadan video edit Photoshop ve üniveristede cizim tasarım uygulamaları olacak )

Hangi modeli alırsam alayım yine de 1 TB taşınabilir HDD alacağım. Zaten ama uygulama boyutları yapılan işlerin boyutları 128 GB da sorun yaşatır mı 256'lık modeli gerekir mi?

Fiyat sizi zorlamayacak ise 256 GB tercih etmeniz daha iyi olur

Eğer fiyat farkını karşılayabilecekseniz 256 GB olanı tercih edin tabii ki.

Fiyat sizi zorlamayacak ise 256 GB tercih etmeniz daha iyi olur

Fiyat konusunda zorlamaz da bu ay alamayabilirim biraz daha geç satın almama neden olacak ve 11 Ekim'de de AirPods ve eğitim kampanyaları bitecek eğer kampanyaya yetişmezsem 400 TL fazla ödemiş olacağım hem de AirPods alamayacağım

128 al geç yeterli olur. Paran olunca da yanına USB-C SSD alırsın harika olur. 256'ya gerek yok senin kullanımın için. Zaten çok büyük boyutlu dosyalarla çalışacağın zaman SSD'deki alanı kullanırsın. Kampanya bitmeden al derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı