iPad Pro M5 vs iPad Air M3

Tamamen bütçe meselesi OLED'e bakmadan yapamam diyorsanız alın ama öyle dertleriniz yoksa gereksiz.

Bugün gidip özellikle iki IPad'i inceledim. iPad Pro'nun ekranı inanılmaz güzel. Benim şu anda kullandığım MacBook Pro M.2 Pro'nun ekranından daha iyi ve keskin. 120Hz akıcılık inanılmaz bir deneyim, yani aradaki fiyat farkına gerçekten değecek şekilde güzel ekran tasarlamışlar. Tabii iPad Air'in ekranı da renkleri de kötü değil, onun da güzel bir ekranı var. Tablet dediğimiz şeyin bir ekran olduğunu düşünürsek, en önemli parçası oluyor. Fakat, Metatrader 5 ile işlem alınacak, TradingView'de analiz yapacak biri için Pro'nun fiyat etiketine değmeyeceğini düşündüm. Belki bir iki yazı okunacak, belki birkaç video izlenecek, yani kısacası ikisi de temelde aynı işi yapıyor ve ekstra bir getirisi yok. Kişisel kullanım için çok eğlenceli bir tablet olabilir Pro versiyonu, özellikle tek cihazsa. Evde genellikle videolar 4K projektörden izleniyor, kitap okuyucu olarak Kindle kullanıyoruz. MacBook bilgisayarlarımız var ve ekranı gayet yeterli ve güzel. Konuyu toparlayacak olursak, bütçe el veriyorsa Pro almak daha iyi fakat benim gibi, sadece büyük bir ekranlı tablete ihtiyaç olacak ve işinizi yapıp kenara koyacaksanız, Pro'ya ekstra para vermeye gerek yok. Çünkü uzun kullanımda zaten ekrana alışacağınız için ne kadar iyi olduğunun çok bir önemi kalmayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı