iPad ve Apple Pencil önerisi

raRixo

Hectopat
Daha fazla  
iPad ve Pencil almayı düşünüyorum, fiyat olarak çok fazla olmasın istiyorum. Sadece derslerde not tutmak ve video izlemek için kullanacağım.

Alırsam iPad 10. nesil (64 GB) ya da iPad A16 (128 GB) alacağım. A16 alırsam sıfır ve kalemle (2. nesil Pencil) beraber toplam 20.000 TL civarı olacak. Ama 10. nesil alırsam set olarak sarı siteden alacağım; kılıfı ve Pencil Type-C ile birlikte şu an 15.000 TL, pazarlıkla 14.000 TL'ye düşürebilirim gibi geliyor.

Çok anlamadığım için kalemlerden hangisi daha iyi ve tabletlerden hangisini seçmeliyim? Sizce hangisini almak mantıklı? Şimdiden teşekkürler.

O kalem ikinci nesil değil. Yeni çıkanda iPad'e manyetik tutunma özelliği var sadece. Onun dışında çift tıklama ve kablosuz şarj özellikleri yok. Yıllardır iPad ve kalem kullanıyorum, bence çift tıklama çok önemli ve gerekli bir özellik. Bir şeyler yazıp silerken devamlı not uygulaması üzerinden kalem ve silgiyi seçmek çok uyuz ediyor. Eğer senin için önemli olmadığını düşünüyorsan sorun yok 10 veya 11. nesil iPad alabilirsin çok fark etmez. Eğer çift tıklamalı kalem kullanmak istiyorsan iPad Air 4 veya 5 bakman lazım. 2. el fiyat bilgim yok. Ayrıca oyun yüklemeyeceksen 64 GB rahat yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı