iPad vs PS5

ProbabilityGuard

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle biliyorum çoğu kişi çok farklı cihazlar diye söyleyecek. O yüzden detayları veriyorum seneye büyük bir sınavım var. Şu an bir PS5'im var ve oynarken aşırı eğlenmiyorum. Nedense bilmiyorum neden eğlenmediği mi aldığımdan beri böyle fakat bu aralar Brawl Stars sarmaya başladı. Biliyorum çocukça ama nedense eğlenceli geliyor. Hem onun için hem de iyi bir şekilde sınava çalışabilmek için PS5 satıp üstüne biraz ekleyip iPad Pro 4. nesil almayı düşünüyorum. Sizce pişman olur muyum yoksa olmaz mıyım? Çok kararsızım ve anime dizi filan izlemeyi aşırı seviyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle biliyorum çoğu kişi çok farklı cihazlar diye söyleyecek. O yüzden detayları veriyorum seneye büyük bir sınavım var. Şu an bir PS5'im var ve oynarken aşırı eğlenmiyorum. Nedense bilmiyorum neden eğlenmediği mi aldığımdan beri böyle fakat bu aralar Brawl Stars sarmaya başladı. Biliyorum çocukça ama nedense eğlenceli geliyor. Hem onun için hem de iyi bir şekilde sınava çalışabilmek için PS5 satıp üstüne biraz ekleyip iPad Pro 4. nesil almayı düşünüyorum. Sizce pişman olur muyum yoksa olmaz mıyım? Çok kararsızım ve anime dizi filan izlemeyi aşırı seviyorum.
Rahat PlayStation 5

Sırf İpadim olsun diye satıp İpad almak çok saçma. İpad Air 3 kullanıcısıyım. Görüntü kalitesi olarak ve şekil ve ekran olarak İpad 9 dan 2 yıl önce çıkmış model olmasına rağmen çok daha iyi. Sınava çalışmak için İpad 9 alsan bile yeter. Birde 1. nesil kalem ihtiyacını fazlasıyla görecektir. İpad lerin çoğu özellikleri temel amaçta aynı. O yüzden yüksek model almaya hiç gerek yok heleki ders çalışmak için. Ben not tutuyorum DWG dosyları açıp kalem ile yazı yazıyorum. Air 3 2019 model olmasına rağmen bütün işlerimi fazlasıyla görüyor. İpad fanlarına inanıp yüksek model alıp aslan kullanmayacağın bir performans fazlalığına gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı