Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #11 Bütçe nedir?
D demirmustafa Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 177 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #12 32GB çok çok az. Bence min 64 alınmalı. O bile çoğu kişiye yetmiyor. Banka kartı ile taksit yapamazsın. Bütçeni söylersen başka model bir iPad önerebilirim. Bu arada bence tablet alacaksan iPad'den şaşma.
32GB çok çok az. Bence min 64 alınmalı. O bile çoğu kişiye yetmiyor. Banka kartı ile taksit yapamazsın. Bütçeni söylersen başka model bir iPad önerebilirim. Bu arada bence tablet alacaksan iPad'den şaşma.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 7 Nisan 2022 #13 Kick Furkanowski dedi: Hocam banka kartıyla taksitlendirme olmuyor maalesef ayrıca neden alınmaz merak ettim de fazla bilgim yok tabletlerde falan Genişletmek için tıkla... 32 GB tabletler de ileri de depolama sıkıntısı yaşayacaksınız da ondan önermiyorum hocam.
Kick Furkanowski dedi: Hocam banka kartıyla taksitlendirme olmuyor maalesef ayrıca neden alınmaz merak ettim de fazla bilgim yok tabletlerde falan Genişletmek için tıkla... 32 GB tabletler de ileri de depolama sıkıntısı yaşayacaksınız da ondan önermiyorum hocam.