iPad yerine Samsung alınır mı?

POİSON KİNG

Decapat
Daha fazla  
iPad diyorum. Samsung 120 FPS bütçe de çok yüksek değil ama uzun ömürlüde istediğim için (daha sonra satmak gibi) iPad daha iyi olur ama bayağı kararsızım yav. Biri söylesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kalitesi ve pil bakımından Samsung
Procrate kullanıp çizimler yapacaksanız ve evet uzun ömürlü piyasa değeri yüksek isterseniz Apple

Eski IPad'imi 2016'da almıştım şu an annemde kendileri. iPad Air 2.YouTube ve Netflix kullanıyor sadece arada da sarı sitede geziniyor ev vs bakmaya. Kasmadan kullanıyor. 2016 model Samsung tableti olsa böyle kullanamazsın muhtemelen ana ekranda vs kasar. Ona göre kararını ver. Ben iPad diyorum.(uzun süreli kullanım için)Samsung ekran konusunda daha iyi ama.

iPad diyorum. Samsung 120 FPS bütçe de çok yüksek değil ama uzun ömürlüde istediğim için (daha sonra satmak gibi) iPad daha iyi olur ama bayağı kararsızım yav. Biri söylesin.
Air alacagima kesinlikle Samsung alirim ama pro diyorsaniz iPad. Burada ekosisteminiz de onemli tabi ekosisteminiz Apple ise her kosulda iPad.

Ekosistem meselesi.
Apple bir ekosisteme sahipseniz iPad daha verimli olur.
Samsung bir ekosisteme sahipseniz Galaxy Tab daha verimli olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı