IPad'de not tutmak için uygulama önerisi

HyperPineapple

Kilopat
iPad 9. nesil ve Apple Pencil kullanmaktayım. Okuduğum bölüm nedeniyle bolca not tutmam gerekiyor. Şu zamana kadar GoodNotes5, Collanote, Notability, Documents, Nebo'yu uzun soluklu kullandım. GoodNotes 5 ve Nebo'nun tam sürüm kilidini açtım fakat beğenmedim. Nebo'nun boş sayfaya yazış hissiyatı harika ama PDF'ler üzerine kötü yazıyor. GoodNotes5'in ise yazış hissiyatını hiç beğenmedim. Sanki kalem sürekli elimden kayıyor da saçma sapan yazıyormuşum gibi hissettiriyor. Collanote ve Documents'in de yazış hissiyatını beğenmedim. Notabiliy çok hoşuma gitti fakat yıllık 400 TL olması biraz can sıkıcı. Notability alternatifi ne önerirsiniz? Düzgün bir alternatif bulamazsam Notability alacağım ama şu an önerilerinize açığım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft'un kendi programı olan OneNote uygulamasını tercih edebilirsiniz.
Öneriniz için teşekkürler. OneNote uygulamasında slaytları açıp slaytın üstüne not almayı beceremedim maalesef.

Plati.ru‘dan Notability hesabı satın alabilirsiniz. Çok daha ucuza geliyor. Veya daha öncesinde Notability satın almış bir arkadaşınız varsa onun hesabına girip indirmeniz size Notability classic veriyor. Onu da kullanabilirsiniz.
Plati.ru sitesi hakkında fikrim yok, merakımdan soruyorum neden daha ucuza geliyor ?
Burada oyun alım/satımları yapıldığını falan duymuştum fakat aynı hesabı birkaç kişiye daha satma durumları vardı.

Öneriniz için teşekkürler. OneNote uygulamasında slaytları açıp slaytın üstüne not almayı beceremedim maalesef.
Slaytları PDF olarak ekleyebilirsiniz veya bu konulardan yardım alabilirsiniz.

Plati.ru sitesi hakkında fikrim yok, merakımdan soruyorum neden daha ucuza geliyor?
Burada oyun alım/satımları yapıldığını falan duymuştum fakat aynı hesabı birkaç kişiye daha satma durumları vardı.

Hesap satıyorlar demeyelim de erişim sağlıyorlar diyelim. Girip Notability'i indirdikten sonra uygulama asla hesabınızdan silinmiyor. Lakin bir süre sonra hesabın şifresi değiştiği için güncelleyemiyorsunuz sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı