IPad'de not tutmak için uygulama önerisi

Hocam deneyip de adını yazamadığım o kadar uygulama var ki. Böyle de hiçbir şeyi beğenmiyormuş gibi gözükebilirim ama birini beğenince onun gibisini arıyorsun. Evet Flexcil'i de denedim :D

O zaman size iyi arayışlar diliyorum, Notability'ye yıllık 400 TL verebilirsiniz sonuçta deftere yazsanız da o kadar masraf yapacaksınız.

Hesap satıyorlar demeyelim de erişim sağlıyorlar diyelim. Girip Notability'i indirdikten sonra uygulama asla hesabınızdan silinmiyor. Lakin bir süre sonra hesabın şifresi değiştiği için güncelleyemiyorsunuz sadece.
Aldım bakalım.

Aldım bakalım.
Düzenleme: 2 gün oldu ve şu ana kadar sorunsuz kullandım, önerileriniz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Plati.ru‘dan Notability hesabı satın alabilirsiniz. Çok daha ucuza geliyor. Veya daha öncesinde Notability satın almış bir arkadaşınız varsa onun hesabına girip indirmeniz size Notability classic veriyor. Onu da kullanabilirsiniz.

Merhaba. Bana da yıllık 400 TL fazla geldi. Farklı bir Apple ID'ye mi girmek gerekiyor? Eğer öyleyse güvenli olur mu?

Hesap satıyorlar demeyelim de erişim sağlıyorlar diyelim. Girip Notability'i indirdikten sonra uygulama asla hesabınızdan silinmiyor. Lakin bir süre sonra hesabın şifresi değiştiği için güncelleyemiyorsunuz sadece.
Konu hakkında satıcı ismi "AppStops" veya "Общий аккаунт Stake" mu? Şuan bakıyorum da iki tane satıcı var. Ben de almayı düşünüyorum son durum nedir acaba?

Konu hakkında satıcı ismi "AppStops" veya "Общий аккаунт Stake" mu? Şu an bakıyorum da iki tane satıcı var. Ben de almayı düşünüyorum son durum nedir acaba?

İki satıcıdan da aldım sorun yok. Lakin şöyle bir sıkıntı var ödeme yapamıyorsunuz. Nedendir bilinmez Türk banka kartlarını kabul etmiyor hiçbir ödeme yöntemi. Ben PayPal kullanmak zorunda kalmıştım. Eğer ödeyebiliyorsanız alabilirsiniz. Ben bayağı önce denemiştim belki düzelmiştir.

İki satıcıdan da aldım sorun yok. Lakin şöyle bir sıkıntı var ödeme yapamıyorsunuz. Nedendir bilinmez Türk banka kartlarını kabul etmiyor hiçbir ödeme yöntemi. Ben PayPal kullanmak zorunda kalmıştım. Eğer ödeyebiliyorsanız alabilirsiniz. Ben bayağı önce denemiştim belki düzelmiştir.
Evet şuan kabul etmiyor ödemeyi nasıl yapacağım bilmiyorum.

Kripto varsa deneyebilirsin de kriptoda ağlar üzerinden atmayı bilmiyorsan parayı kaybedebilirsin.
Yok hocam maalesef bilmiyorum. Alamayacağız sanırım.

Kripto varsa deneyebilirsin de kriptoda ağlar üzerinden atmayı bilmiyorsan parayı kaybedebilirsin.
Steam'den skin trade ederek satın alabiliyoruz. Baktım bende bir sürü sandık var 3 dolar falan onu sattım bakalım onay bekliyorum

Hocam hesabı kaybetmemek için bir şart koşul var mı? Normal hesabı her şeyiyle kullanabiliyor muyum? Mesela güncelemme yapabiliyor muyum?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı