IPad'e Roblox nasıl indirilir?

İşletim sistemi
iOS

burkk

Hectopat
Daha fazla  
Tabletime Roblox indirmek istiyorum. Nasıl indirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
VPN açın ülkeyi VPN ile uyumlu hale getirin roblox'u indirin ve ardından VPN kapatıp eski hale getirin.
NOT : Türkiye-İstanbul , Türkiye Ankara vb. serverlar olacaktır VPN ile uyumlu hale getirmeden önce serverı aklınızda tutun.

Apple Store'yi aç Roblox yaz GET e dokun yükle
Çok zor değil herhalde sonra da VPN açıp girersin
Apple storeda gözükmediği için soruyor olabilir miyim acaba çok zor olmasa gerek bunu anlamak?

hocam icloud konumunu değiştirmek bi sıkıntı içermiyor dimi

Apple storeda gözükmediği için soruyor olabilir miyim acaba çok zor olmasa gerek bunu anlamak?

hocam icloud konumunu değiştirmek bi sıkıntı içermiyor dimi
Pek bilmiyorum onu ben Androidden bile zor anlıyorum.

Apple Store'da gözükmediği için soruyor olabilir miyim acaba çok zor olmasa gerek bunu anlamak?

Hocam iCloud konumunu değiştirmek bir sıkıntı içermiyor değil mi?

Kardeşimizin ismi hackermegepro22 çok da takma muhtemelen 11-12'li yaşlarda. PPS'i zaten her şeyi anlatıyor cakma ayyıldız tim seni xD.

App Store'de hesap ayarlarına girip ülke/bölge kısmından başka bir ülke seçin, oyunu yükleyin. Yükledikten sonra Türkiye'ye geri döndürebilirsiniz konumu.

App Store'de hesap ayarlarına girip ülke/bölge kısmından başka bir ülke seçin, oyunu yükleyin. Yükledikten sonra Türkiye'ye geri döndürebilirsiniz konumu.
hocam konumu değiştirmek sıkıntı çıkarmaz dimi hiç bilgim yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…