VPN açın ülkeyi VPN ile uyumlu hale getirin roblox'u indirin ve ardından VPN kapatıp eski hale getirin.Tabletime Roblox indirmek istiyorum. Nasıl indirebilirim?
Apple storeda gözükmediği için soruyor olabilir miyim acaba çok zor olmasa gerek bunu anlamak?Apple Store'yi aç Roblox yaz GET e dokun yükle
Çok zor değil herhalde sonra da VPN açıp girersin
hocam icloud konumunu değiştirmek bi sıkıntı içermiyor dimiVPN açın ülkeyi VPN ile uyumlu hale getirin roblox'u indirin ve ardından VPN kapatıp eski hale getirin.
NOT : Türkiye-İstanbul , Türkiye Ankara vb. serverlar olacaktır VPN ile uyumlu hale getirmeden önce serverı aklınızda tutun.
Pek bilmiyorum onu ben Androidden bile zor anlıyorum.Apple storeda gözükmediği için soruyor olabilir miyim acaba çok zor olmasa gerek bunu anlamak?
hocam icloud konumunu değiştirmek bi sıkıntı içermiyor dimi
Apple Store'da gözükmediği için soruyor olabilir miyim acaba çok zor olmasa gerek bunu anlamak?
Hocam iCloud konumunu değiştirmek bir sıkıntı içermiyor değil mi?
Tabletime Roblox indirmek istiyorum. Nasıl indirebilirim?
hocam konumu değiştirmek sıkıntı çıkarmaz dimi hiç bilgim yok çünküApp Store'de hesap ayarlarına girip ülke/bölge kısmından başka bir ülke seçin, oyunu yükleyin. Yükledikten sonra Türkiye'ye geri döndürebilirsiniz konumu.
Sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.hocam konumu değiştirmek sıkıntı çıkarmaz dimi hiç bilgim yok çünkü
Sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.