IPad'e Safari'den uygulama yüklenir mi?

APK gibi yükleyebiliyorsunuz yükleyip ayarlardan sertifika onaylama tarzı bir şey geliyor o şekilde oluyor.

Zaten buna ne gerek var ki? Ücretli program veya oyunları yükleyemezsiniz yüklenen sitelerde yüksek ihtmal güvenilir değildir ücretsiz programları da Safari'den yüklemenin bir mantığı yok ki zaten düz programlar zaten paylaşan sitede yok diye biliyorum.

Apk gibi yükleyebiliyorsunuz yükleyip ayarlardan sertifika onaylama tarzı bir şey geliyor o şekilde oluyor
Mesela ben bu uygulamayı TapTap - Games worth discovering
İndirip içindeki uygulamaları kurabilirmiyim

Zaten buna ne gerek var ki? Ücretli program veya oyunları yükleyemezsiniz yüklenen sitelerde yüksek ihtmal güvenilir değildir ücretsiz programları da Safari'den yüklemenin bir mantığı yok ki zaten düz programlar zaten paylaşan sitede yok diye biliyorum.
Ben ipade taptap diye bir uygulama ve PS2 emulatörü yukleyeceğim olur mu?

Aga telif veya çeşitli nedenlerden app store a konulamayan uygulamalar oluyor onlar için bu yönteme başvuruyor kullanıcılar.
Mesela ben bu uygulamayı TapTap - Games worth discovering
İndirip içindeki uygulamaları kurabilirmiyim

Ben ipade taptap diye bir uygulama ve PS2 emulatörü yukleyeceğim olur mu?
bilmiyorum dostum sadece yapılabildiğini biliyorum bombom un pvpsini kullanıyodum ben o şekilde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı